Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@yusufyigitt07 11 Mayıs günü RG de yayımlanan “Ticaret Bakanlığı Yer Değiştirme Yönetmeliğinde bulabilirsiniz.
-
Bugün personel genel müdürülüğünü aradım seni nlarda İstihdam politikalarına aktardı henüz komisyondan sonuçlar gelmedi ama çok uzun sürmez yakında açıklanır denetmen yardımcılığı sonuçları dediler.
-
Teşekkür ederiz hocam.
-
Nasil sonuclar hala gitmez ya
-
Ben de Pgm'yi aradim arkadaslar az once. Mesai saatlerinin bittigini 03122049868 nolu numaradan daire baskanina ulasip sorabilecegimiz soylendi.
-
@yelloww görüşebildiniz mi hocam
-
Komisyondan gelmedi bize dediler hocam
-
Daha zamanı gelmedi mi acaba ,1 ay oldu mülakata gireli.
-
@asım-us Açıkçası her kurum tıkanmış durumda. Adalet bakanlığı stajyer kontrolörlük aylar oldu, burası desen 40 gün olmuş Kamu İhale-defterdarlık yine 40 günün üzerinde olmuştur. Bürokrasinin durumu içler acısı
-
Umarim aciklarlar artik
-
@hicks27 hepimiz kafayı sıyırırız bu gidişle.
-
@hicks27 sinava girdik komisyon degerlendirmeyi yapti. Yazili sinavimizla ortalamasi alinip liste olusturulacak. Neyin bekletmesi anlayamiyorum artik
-
Referans yazan arkadaşlar, referanslarınızdan aranan oldu mu hiç
-
@aşkar sizi aradılar mı?
-
@sipahi hayır
-
Bakanlığı arıyorum hep meşgul çalıyor. Bu hafta da yalan oldu gibi ne zaman açıklanacak, bi tarih aralığı verseler bari
-
@bibi97 hocam teftis baskanligi mesgul caliyor. Yukarida bir numara paylasmistim o numarayi arayabilirsiniz
-
@yelloww verdiginiz numarayı aradım hocam, arşiv soruşturulması geldiği için tam bir tarih veremiyorum dedi.
-
@bibi97 size de farkli bir cevap vermisler
-
@yelloww haftaya hepimiz bastirir ararsak belki cevap verirler bi umut