Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
biran önce açıklansa...
-
2 aydır ha bugün ha yarın açıklanacak diye bekliyoruz. Ne bitmez çilemiz varmış.
-
Arkadaslar az once aradim hala bir gelisme olmadigi soyleniyor. Bir tahmininiz var mi dedim bayramdan once aciklanir dediler , zahmet olacak....
-
Arkadaşlar işletme bölümünden denetmenlik mülakatına giren 3 arkadaşımız guy kazanmış öncelikle kendilerini tebrik ediyorum ve duyarlı davranarak, rotasyonuda olan denetmenlikten feragat etmelerini rica ediyorum bizlerinde atanma ihtimali artar
-
İktisat branşından da feragatlar yapılır umarım, birçok kişinin yararına olacaktır bu durum, hem asil hem de yedek liste açısından.
-
@estergon-kalesi aynı şekilde uluslararası ilişkiler ve diğer bölümlerde de kazanan arkadaşlar feragat ederlerse çok makbule geçecektir.
-
@estergon-kalesi iktisat braanşından feragat edecegim duy olduğu için, başka kazanan arkadaşlar da var listeye baktığım kadarıyla, hem asil hem yedek liste için arkadaşlara fırsat olmuş olur feragat talebinde bulunularak.
-
GUY ve DUY açıklanmış, denetçiliğe başvuran arkadaşlardan da atanan 20 ye yakın kişi saydım. Hepsine hayırlı olsun tebrik ederim.. Tabi arkadaşlar karar sizin ama tic. denetmenliğinde rotasyon, zorunlu çalışma bölgeleri, hafta sonu ve resmi tatillerde de çalışma zorunluluğu bulunduğu aşikar. guy ve duya göre bu olumsuz yönleride göz önünde bulundurarak feragat ederseniz, buradan başka gidebilecek hiçbir yeri olmayan kardeşlerinize çok büyük iyilik yapmış olursunuz. Gerçekten halimizden en iyi siz anlarsınız. Şimdiden Allah razı olsun.
-
@aşkar merhaba denetcilikten istanbul guy listesinde adı olan kimse var mıdır biliyor musunuz yedekteyim benim için çok önemli
-
@selin-96 yok sanırsam
-
Arkadaşlar feragat etmeyince ne oluyor. Kayıt yaptirmayinca sira digerlerine gecmiyor mu?
-
@venüs-0 feragat edilmezse belki yedeğe girip şans doğacak bir arkadaşımız yedeğe dahi giremiyor hocam
-
@bulut25 anladım hocam.
-
Hem guy hem de duydan elendim. Atanan arkadaslar feragat verirse burdaki sansimiz artar. 4 yillik emegimin karsiligni insallah alirim.
-
Bakanlıkta herkese sıra geldi bir bize gelmedi, kıllanmaya başladım. Yer değiştirme yönetmeliğine dava filan açılmış. Bizim alımı iptal etmesinler..
-
Sonuçların aciklanma tarihi hakkında malumat sahibi olan yok mudur acaba...
-
Arkadaşlar süreç çok uzamadı mı
-
Aciklanmis personel genel mudurlugu sitesinde hayirli olsun
-
Hakkıyla atananları tebrik ederim feragat verdiği halde listeye yazılanlardan dolayı kurumu kınıyorum
-
Kazananları tebrik ederim. Yalnız anlamadığım bir şeyler var. Mülakatta sorulan bütün soruları doğru ve ayrıntılı cevaplayıp yedeklerde bile yer alamıyorsam ne yapmalıyım? Gvs den elendiğimi bile düşündüm, hiçbir şekilde yanlış bir iş yapmamama rağmen. Cidden bu işler torpille falan dönüyor gibi bir umutsuzluk sardı içimi. Hani sorulan bir soruyu bile eksik cevaplasam, içimde bu işe olur vereceğim de o da yok. Gerçekten emeklerin bu şekilde ziyan edilmesi ağırıma gidiyor. Tekrardan tebrik ederim, bileğinin gücüyle kazanan arkadaşları.