Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bir haber yok mu arkadaslar
-
@yelloww yeni büro personeli ilanı verdi ticaret bakanlığı biraz önce denetmen yardımcılığı için yüne aradım herhangi bi gelişme yok diyorlar bi sonuç açıklayamadılar
-
Bugün müfettiş Yard. mülakatları da bitiyormuş.
-
@asım-us bugün değil haftaya Çarşamba bitiyor
-
Meslek hakkında detaylı bilgisi olan var mı? (Maaşı, çalışma şartları vb. gibi) Guy ve Duy ile kıyaslama yaptığımıza hangisini seçmek daha mantıklı olur?
-
@yusuf1625 diger mesleklerle maaş olarak aynı sayılır ama bu meslekte rotasyon var ve sürekli yer değiştireceksin. Duy ve guy da böyle bir durum yok.
-
Keşke bugün açıklansa da güzel haber alsak artık.
-
@asım-us bu hafta içi haber alırız inşallah.
-
@bibi97 inşallah kardeşim hayırlısıyla.
-
Yeni bir haber veya duyumu olan var mı arkadaşlar?
-
Bugün bi haber çıksa bari
-
Arkadaşlar şuraya temennilerinizi yazmasanız rica ediyorum açıklandı sanıyoruz boşa heyecan yapıyoruz lütfen
-
Hocam burası bi forum ve temenni yazılamaz bu yazılabilir gibi bi kural ve sınır yok hepimiz stresli bi şekilde bekliyoruz @yusufyigitt07
-
Sonuçlar neden bekletiliyor acaba, şimdiye kadar açıklanması gerekirdi.
-
@asım-us çok uzun sürdü hocam. Her gün bugün açıklanır diye bekliyorum
-
@leventdespoir hatırladığım kadarıyla 175 kişi mülakata girdi ve 22 Nisan'da mülakatlar sonlandı. Baya zaman geçti üstünden, alım yapılacak sayı da çok değil.
-
Müfettişlik mülakatlarını da bitirip hem uzmanlığı denetmenliği müfettişliği mükerrer kişiler olmasın diye bekletmiş olabilirler.Müfettişlik mülakatları dün itibariyle sona erdi.
-
@yusufyigitt07 hocam ben dun mufettislik mulakatina girdim. Denetmenlik sonuclarini sordugumda bu surecle tamamen alakasiz oldugunu, ticaret denetmenlik yardimciligini personel genel mudurlugunun yuruttugunu soylediler. Ticaret mufettislik surecini teftis baskanligi yurutuyor
-
Bakanligin numarasini da ulasamayalim diye kapatmislar heralde. Yukarida daire baskaninin numarasini paylasmistim aradigimizda kaba bir beyefendi cikiyor o yuzden artik aramak istemiyorum
-
@yelloww Anladım hocam bilgi verdiğiniz için teşekkürler mülakatta başka bir bilgiye ulaşabildiniz mi bu gidişle müfettişlik daha önce açıklanabilir