Ticaret Bakanlığı Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@zenginmemur ben şey anladım hocam soru zaten ondan salakça idi sadece talep miktarı %10 artmış gelirin ne kadar olduğu meçhuldü galiba
-
Kisa donemde degisken maliyet sorusu vardi iscilik dedim ama finansal sermayenin faizi de olabilir emin olamadim
-
@yelloww işçi giderleri sabit gidermiş hocam. Ben faiz yaptım
-
Genel ekonomiyi muhendisler nasil yapti acaba?Gercekten uzun uzun paragraf gibiydi
-
@gören müzik aletleri tarzı bir sık vardi onu yaptım ben
-
@gören hocam internette iscilik degisken , faiz odemeleri sabit alinmis
-
@Raskolnikov-0 bende Hocam gıda sağlık açısından dusundum egitim saglik bunlar dissalik yayar diye düşündüm müzikli şık devamı neydi herhalde onu işaretledim
-
1987 tek senedi ab o soru neydi ortak rekabet mi acaba
-
Karşılaştırmalı üstünlüklerde bir ülke her malda uzmanlaşmak zorunda değildir gibi bir seçenek vardı o mu doğru
-
Bir soru vardı aşagıdakilerden hangisi doğru degildir diyordu.
Şıklardan biride hepsi doğrudurdu. Ve cevap bu gibi duruyordu Bu sorunun cevabı bu hepsi doğrudur şıkkıysa ekonomi degil felsefe sorusu oluyor. Paradoks oluşturup çıkmaza giriyor. -
Avrupa Birliği mali politikaların koordinasyonu için yapılan anlaşma ne olacaktı
-
Butce acigi sorusu vardi ben direkt harcamalar>net vergi gelirleri olan sıkkı yaptım
-
@happy-0 istikrar ve buyume pakti hocam
-
@hll o soru evet şıklar hatalı hocam paradoks oluşuyor itiraz edelim b kitapçığı 57. Soru
-
Arkadaslar solow modelinde uzun donemde tasarruflar artsa da cikti sabit mi kaliyordu acaba ?
-
Cb nin doğrudan atadağı kişilerden değildir? Merkez Bankası başkan yardımcısı, Sayıştay başsavcısı, il emniyet müdürleri, genel müdürler vardı
-
MB başkan yrd yaptım. Bu soru da çok ayrıntıydı
-
Evet sabit kaliyormus. Ben artar yapmistim
-
@happy-0 il emniyet mudurleri olacakti o. Digerleri 1 sayili cetvel. O iki sayilo cetveleydi
-
O kadar ekonomik veri çalıştık bır tane bari soraydınız. İşletme bölümü için hepsi iktisattan olmuş, 10 tane alan sorusu anca vardı