Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Bu ilanın hakkı birdi zaten kadro yanmasın diye ikinciye çıktılar daha önce aynı havuzdan girip kazanamamış kişi en azından bu sene için tekrar girmesi haksızlık olur yenilerin girmesi daha adil olur ayrıca bu sene nispeten yüklü hmb alımları olacak bundan önceki bayağı bi önceydi bir dahaki belki ta ne zaman olacak 2021'de gireceklere de bir şeyler kalmalı yanlış anlaşılmasın ben de ilk gelen ilanına başvurdum ama bunun 2021 kpssden sonra yapılması daha hakkaniyetli
-
@ekeblad benımkı 2019 basında gecersiz oluyor o zaman
-
@uvyx sen 2. Ye girme o zaman hocam bu sene gelen ilanlara da başvurma 2021 den puanını al seneye girersin öyle çok hakkaniyetli olur Allah’ım ya...
-
@uvyx 2020 puanlilar ne olacak ? onlar yine başvuracak .Ki genelde son yıl puanları daha ağırlıkta olur .
-
@carpe-vita hocam ben 71 aldım ilk başlarda sonra bi daha girdim 50 aldım : )Nasıl oldu anlayamadım
-
@uvyx bence 2022 de yapılsın 2021 e göre daha adil olur .bir yılda 2 sınav çok fazla !
-
ORTAM KIZIŞIYOR
-
ya ucundan 71 alabilmişsin de şartı karşılamışsın sana bi sınav çok bile bu ilanın bir kez olması gerektiğini herkes biliyor bi daha olsun ikinciye de gireyim de eleyeyim sizi çok istiyosanız tuzum kuru zaten.
-
@uvyx 2016 daki sınavdan 71 aldım .taaaa o zaman .şimdi değil !
-
@sinapsis tcmb ve dışişlerine baktım .Birinde geriye doğru 2 yıl diyor ,digerinde başvuru tarihi itibariyle 2 yıl diyor .Büyük ihtimalle seninki geçerli olmayacak hocam
-
@uvyx vır vır etme.
-
Trollse çok başarılı fakat ciddiyse başkası yerine bugün de utandık çok şükür
-
@ekeblad hocam Ticaret Bakanlığı'nın yönetmeliğine bakmayı dene bir de istersen
-
@ekeblad son başvuru tarihi itibari ile diyor hocam yonetmelıkte sağolun:)
-
Arkadaşlar yds konusunda yardımcı olan herkese teşekkür ederim️
-
@ekeblad Sizinki biraz tuhaf olmuş. 70 aldıktan sonra bir daha ing. bir şey görmeyi reddettiniz heralde
-
Bu nasıl gülme emojisi sinirlerim bozuldu
-
@carpe-vita bayağı zor bir sınavdı hocam o yüzden alamadım .
-
@ekeblad diplomatlık deniyor da 3 ay uai çevirileri yapan adam diplomatlık sınavını geçer gibi siz ne düşünüyorsunuz
-
@ekeblad diplomatlık deniyor da 3 ay uai çevirileri yapan adam diplomatlık sınavını geçer gibi siz ne düşünüyorsunuz