Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@gpale süre fln uzatma yok hocam. İki ilan birbirinden bağımsız. Evet dediğiniz gibi 120 kişi alabilirdi almamışlar bence de saçma.
-
saat 10 da mesaiye başlıyor bu kurum .en güzeli arayıp öğrenmek .en azından yolumuza bakarız yaklaşan başka sınavlara öncelik veririz .
-
Umarım ertelenme gibi bir durum olmaz bu ayrı bir başvurudur. Bakanlıktan tam bilgi alabilen varsa buraya yazsın.
-
@janpi, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Umarım ertelenme gibi bir durum olmaz bu ayrı bir başvurudur. Bakanlıktan tam bilgi alabilen varsa buraya yazsın.
arkadaslar simdi aradim dun gece de yazdigim gibi ilan yepyeni bir ilan hayirli olsun.
-
@cnkmo yani önceki ilanda bir ertelenme durumu yok di mi hocam?
-
-
Anladığım gibiyse herkesin istediği oldu çok güzel haber.
-
"Akıyo bu gece masallah"
-
evet arkadaslar harika oldu.. ertelemeler resmi gazetede yayımlanmaz zaten yeni ilan dedi konustugum kişi..
-
@cnkmo hangi numaradan aradınız sürekli meşgul diyo da
-
@srkn1990, içinde söyledi: Ticaret Bakanlığı Ticaret Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@cnkmo hangi numaradan aradınız sürekli meşgul diyo da
ticaret bakanlığı ilanındaki numaradan..5 dakika bekledim ben de ordan yönlendirdi filan bilgiyi almadan kapatmadım
-
Peki biz başvuranlrçqr tekrar başvurabilecek mi sordunuz mu
-
@gpale öyle bi soruya gerek yok başvurabiliriz zaten
-
Aynı kişiler başvurabilecekse başvuruyu başlatmalarına gerek yok ki. Önceki başvuruları kopyalayıp yapıştırsınlar.
-
ticaret bakanlığı bütünleme sınavı yapıyor gibi olmuş arada tekrar yds olmazsa ve bu sınav ertelenmezse aynı kadro başvuracak zaten
-
iki ayrı sınavdan da ücret alıcaksa ki ilkinden alıyor ikincisinin ayrıntısına bakmadım neden ayrı ayrı açıklandığını anlamak zor olmasa gerek
-
herşey bi yana böyle sınavları seviyorum feci zihin açıyor yok yok içinde alice harikalar diyarı gibi
-
Şimdi benim anlamadığım e-YDS 2020/13 e başvurdum ilk alımlara yetişecekti fakat sınav ertelendiği için başvuru yapamadım. İlla son 2 yıldaki YDS puanı isteniyorsa barı iki başvuru arasında bir YDS sınavı olsaydı yani. Madem bu alım yeni biraz daha ileri tarihe ötelenemez miydi? İlk başvuru yapanlar başvurabilecek yine bu alıma da, ne kadar mantıksız bir durum olmuş.
-
Bu ilanda YDS. var mi goremedim
-
@malik var. katilma sartlari kisminda yaziyo