Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@carpe-vita Doğru olan sizin bilginizmiş hocam.
-
normal memurluk başvurusunda bulunan arkadaslar. tercihleriniz kisminda ne yazmakta
-
@beirutde Durumda da değerlendiriliyor yazıyor.
-
@onuktekin sağolun hocam
-
@beirutde Siz ikisine de mi başvurdunuz hocam? Acaba mükatlarda bu durum olumsuz bir algı yaratır mı sizce?
-
@carpe-vita başvuramiyomuşum hocam memurluga hocam puan tutmamis..sıkıntı olmaz bence niye olsun ki
-
@beirutde Normal memurluk ilanında minimum puan türü belirtilmemiş hocam. Sadece p3'ten puan almış olmak yazıyor. Durumunuzu anlayamadım
-
@carpe-vita uzm yardimciligina basvurdum fakat buna basvuramadim nedense. bir daha deneyeyim
-
@beirutde Tamamdır hocam ben de başvurdum uzman yardımcılığına. Muhtemelen buraya da başvururum kısmet artık hangisi çıkarsa onun mülakatına gireriz.
-
@carpe-vita evet hocam hangisi olursa artik
-
@beirutde Hocam kaçla kapatır sizce?
-
@blueberry valla hocam bana gelmeyecegi kesin de 81 le basvudum. 85 in altina inmez sanirim ama tahmini tabi
-
arkadaşlar uzman yardımcığı başvuru kılavuzundaki tabloda işletme,iktisat, uluslararası ilişkiler vs. için alınacak uzman yard. ile memur başvuru kılavuzundaki tabloda belirtilen uzman (işletme,iktisat için) aynı kadro değil mi yanlış anlamadım. yani ben işletmeci olarak sadece uzman yardımcılığına başvurabiliyorum. Memur kılavuzunda belirtilen 14 kişilik kadro ile aynı olan..? umarım anlatabilmişimdir:)
-
@sblue Farklı kadrolar. Biri a grubu uzman diğeri b grubu. İkisine de başvurabiliyor olmanız lazım.
-
@sblue hocam denedinjz mi siz . basvurabiliyo musunuz
-
@carpe-vita tamam çok teşekkürlerr
-
@beirutde başvurdum hocam şimdi
-
@beirutde Valla hocam bende de 87,1 var. Bir umut başvurdum ama zor. 88-90 arası kapatır. Çok talep var.
-
@sblue Her adayın tek tercih hakkı vardır diyor. Fakat bunu derken uzman yardımcılığı kendi içerisinde diğer B grubu uzmanlık kendi içerisinde değerlendiriliyor demekki. Bir de silahlı kuvvetler uzman yardımcılığı var. Fakat prosedür nasıl bilmiyorum. İnşallah ona başvuran aynı zamanda MSB uzman yardımcılığına da başvurmaz. Haksızlık olur.
-
@blueberry Aynı anda hem MSB uzman yardımcılığına hem silahlı kuvvetlere başvurulamıyor hocam onda sıkıntı yok. Hak yeme olmaz yani