Milli Savunma Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ve Memur Alım İlanı 2021
-
@gpale hocam onu tüm ilanlar söylüyor. Burada sıkıntı sınavın tarihi belli değil.
-
başvuruyu tamamlayan var mı arkadaşlar?
-
@bahriyelii61 ben tamamladım
-
@platypus yakınla ilgili bir bölüm var onu nasıl doldurdunuz aile bireyi mi yazdınız ve orada telefon numarası gsm şeklinde iki aynı ifade var o kısmı nasıl doldurunuz?
-
@bahriyelii61 babamın telefonunu yazdım yakın telefonuna. diğer iki yere kendi telefonumu yazdım.
(sanırım gsm ve irtibat telefonu yazıyordu. iritbat telefonum da gsm numaram olduğu için ikisini de aynı yazdım. )
-
@platypus bana çok muallak geldi o kısım
-
@bahriyelii61 daha önce böyle birçok form doldurdum. İnsanların irtibat için tercih ettiği numara, gsm numaralarından farklı bir numara olabiliyor. Onun için öyle bir ayrıma gitmişler.
Yakın telefonu da açık açık bir yakının telefonu. Aile bireyi olmak zorunda da değil. Size ulaşamazlarsa arayacakları bir telefon olması yeterli.
Ayrıca öyle derin bir güvenlik soruşturması yapacaklar ki bizim bilmediğimiz telefon numaralarına da ulaşırlar :dd çok da önemli değil, dert yapmayın.
-
@platypus o kayıt sistem kaydıymış ben sonradan algıladım meseleyi, teşekkür ederim
-
Taban puan kaç olur tahmini?
-
Her adayın sadece 1 tercih hakkı bulunmaktadır diyor. Bu durumda 4 kişilik uluslararası ilişkiler alımına başvuran diğer 14 kişilik kadroya başvuramayacak.
-
merhabalar, msb uzman yardımcılığı sağlık muayenesi tam olarak neyi kapsıyor? Askerlikten muaf olmak engel midir? Benim sağ el serçe parmağımın 2/3 kesik, engel olur mu sizce? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
-
@hsd1103 Hocam google'a sağlık yönetmeliği yazın orda 159 sayfalık bir yönetmelik var. Sivil memur kısmına bakın oradan. 69 maddelik hastalık kısmı ve alttaki tablodan karşılaştırın kendinizi
-
@carpe-vita çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar herkese merhaba, başvuru yapmaya çalışıyorum ama hiçbir sekme çalışmıyor nerdeyse böyle bir sorun yaşayan var mı?
Ayrıca diplomayı yüklüyorum görüntüle deyince gösterecek dosya bulunmuyor gibi bir uyarı görünüyor. Bu durumu yaşayan var mı nasıl çözülür? -
@elika Kullandığınız tarayıcıyı değiştirip deneyin.
-
@shepherd değiştirdim, chrome explorer telefon hepsini denedim hepsinde başka bir aşamada benzer bir problem yaşadım.
-
Bu tercihlerim sekmesinde sınıfın MS UZM.YRD(1) olarak kaydedilmiş olması gerekiyor ama (3) görünüyor. Sizde de böyle hatalar var mı ?
-
Arkadaşlar diploma yükleyemiyorum. Yüklüyorum daha doğrusu görüntülenecek belge bulunamamaktadır diyor. Mezuniyet bilgilerimiz var. Diploma yüklemek gerekli mi?
-
Ben diploma yüklemedim, yds belgesi falan hiç bir şey yüklemedim aynı ilandan mı bahsediyoruz ?
-
Ben de ne diploma ne yds belgesi yükledim. Hepsini sistemden otomatik çekiyor zaten. Dümdüz next next diyip tercih kısmında tercihi belirttim. Sadece iletişim bilgileri kısmını doldurdum o kadar