TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

KPSS A
    101
    308
    56086
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      beirutde @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm kimsenin elinden tutmuyoeuz otursunlad herkese laf yetistirceklerine yds calissinlar o zaman. o ulvi kpss puanlari da bosa gitmez

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • schossow99
        schossow99 Yasaklı Son düzenleyen:

İlana yeni şart geldi hayırlı olsun YDS puanını en son kim aldıysa tazecik en çok o hakediyormuş.. ahahah

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • hakimehanımm
          hakimehanımm Yasaklı @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde ben de onu diyorum zaten emin olun herkes YDS çalışıyor şu sıralar YDS sonrası başvuru başlarsa 85 puanlarla merkez uzman olmayı hayal etmeyin boşuna 😃 herkese kolay gelsin iyi günler dilerim 👍🏼

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • B
            beirutde @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm hofff aynen hadi bakalim mini mini birler calisin bakalom

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • Duha
              Duha @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde
              tavırlarınızdan anladığım kadarıyla alandan iyi bir puan almayı beceremeyip yds ile sağa sola sataşan tiplerdensiniz.
              valla bu süreçte bizzat tanıdığım yds kursuna giderek 5 ayda 70 i rahat geçen bir sürü arkadaşım var. alanda 28 derse çalışmakla bir dile çalışmayı eşdeğer mi tutuyorsunuz anlamadım?
              bu arada şunu da ekleyim. yaza kadar umarım atanırsınız. ben de dahil 90+ puanlı ciddi bir kitle yds hazırlıklarında şu an ve o saatten sonra gelen ilanlarda (en kötü mayıs sonrası) mini mini birlerle rekabet etmek zorunda kalacaksınız.
              merak etme dostum 28 dersi hallettiysek bir dili de rahat rahat 4-5 ayda hallederiz.
              herkesin bu süreçte yds puanını alamamakla ilgili farklı sebepleri var dostum emin ol. alamadığımız için değil. yaza doğru benzer ilanlarda görüşmek dileğiyle...
              bol şans...

B M hakimehanımm Ö C 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
              • B
                beirutde @Duha Son düzenleyen:

@duha bos konusma her basliga gelip dadanan sizsiniz.çok sükür puanlarim dq iyi. memleketin süperzekalari siz degilsiniz bi tek ajaj allah size akil fikir versin. hadi sen de dersin basina present tense var bugun

Duha 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Duha
                  Duha @beirutde Son düzenleyen:

@beirutde
                  adamdaki tavra üsluba bak ya 🙂 bu insanlar devlette hizmet vermeye aday..
                  herkesi muhattap almamak gerekiyor hata bizde 🙂
                  umarım herhangi bir kurumda karşılaşmayız dostum. ki bu zihniyetle senin işin zor biraz gerçekten. yds kpss den önce halletmen gereken hayata kendine dair sorunlar var gibi. samimi ve ciddi bir tavsiyemdir sana. daha da muhattap almaya gerek yok bu kafaları 🙂
                  yaza kadar atanmaya bak.
                  bol şans tekrardan...

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                  • B
                    beirutde @Duha Son düzenleyen:

@duha seni her başlıkta insanlik dersi verirken görüyorum. kelim merhemi olsa önce kendi başına sürermiş. sen geldin bana sataştın. bi zahmet alakan olmayan konularda yorum yapma. nickname ini duha yapıca kemalat sahibi oldugunu sandin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                    • M
                      mantıkuttayyr @Duha Son düzenleyen:

@duha 95+ kpss, ve b seviye YDS liler varken sana laf düşmez. Sağa sola sallamaya başladın gene, 5 ayda 70 YDS alıp tokatlayacan heralde milleti. Zaten İngilizce bilmeyi de YDS ile ölçen sisteme lanet olsun. 5 ayda 70 YDS ile İngilizce biliyor sayacaklar ya hani.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                      • sedatinho
                        sedatinho Son düzenleyen:

Bakanlik sizin kadar konusmuyodur yds olayını. Siz üstünüzüde parcalasaniz adam yds isteyecekse ister, isteyemeyecekse istemez. Sizi sallayan kim.

• hakimehanımm
                          hakimehanımm Yasaklı @Duha Son düzenleyen:

@duha 👏🏻👏🏻👏🏻

• G
                            ginikatsayisi Yasaklı Son düzenleyen:

Yds puanı olmayan arkadaşlar sizin puaniniz yoksa bunun sebebi forumdaki insanlar değil gidin başka yerde oyalanin 5 ay çalışın yds 70 alin madem o kadar kolay her forumda ayni kisiler biktirdiniz artik milleti.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • M
                              mülkiye_leee @ginikatsayisi Son düzenleyen:

@ginikatsayisi hazine ilan açar yds olmasın açshb ilan açar yds olmasın hep de bi bahaneleri var bunların hemen alabilirlermiş, git al o zaman elinden tutan mı var?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • Ö
                                önemli @Duha Son düzenleyen:

@duha kardo 89 alan puanım bir de 85 yds var. Kurtarır mı seni? Yeterli mi?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • B
                                  Beyaz Fil Son düzenleyen:

Yalnız buradaki sorun, bazı hazımsız arkadaşların 'YDS'den önce gelsin' demesi ile çıktı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • C
                                    cnkmo @Duha Son düzenleyen: cnkmo

@duha, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@beirutde
                                    tavırlarınızdan anladığım kadarıyla alandan iyi bir puan almayı beceremeyip yds ile sağa sola sataşan tiplerdensiniz.
                                    valla bu süreçte bizzat tanıdığım yds kursuna giderek 5 ayda 70 i rahat geçen bir sürü arkadaşım var. alanda 28 derse çalışmakla bir dile çalışmayı eşdeğer mi tutuyorsunuz anlamadım?
                                    bu arada şunu da ekleyim. yaza kadar umarım atanırsınız. ben de dahil 90+ puanlı ciddi bir kitle yds hazırlıklarında şu an ve o saatten sonra gelen ilanlarda (en kötü mayıs sonrası) mini mini birlerle rekabet etmek zorunda kalacaksınız.
                                    merak etme dostum 28 dersi hallettiysek bir dili de rahat rahat 4-5 ayda hallederiz.
                                    herkesin bu süreçte yds puanını alamamakla ilgili farklı sebepleri var dostum emin ol. alamadığımız için değil. yaza doğru benzer ilanlarda görüşmek dileğiyle...
                                    bol şans...

28 dersi halletmismis ayni yollardan gecmesek yicez vlla.d 4 anadersten o puani aliyosun bu bir ikincisi o dort dersi unide goruyosun iyi kotu altyapinin olmasi gerekiyo ama dil oyle degil.senin 5 ayda 70 i goren arkadaslarinin temeli vardir merak etme..

ekeblad 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • ekeblad
                                      ekeblad Yasaklı Son düzenleyen:

kusura bakmayın ama oraya buraya satasacaginiza oturun ders çalışın .Artık yds si olmayanlar sınavlara giremiyor .Bunu anlamak icin süper zekalı olmaya gerek yok .Burada kavgayı kim çıkarıyor soyleyim mi hİÇ ingilizcesi olmayıp ,asla yds puanı alamayacak olanlar .Zaten az bir temeli olan kişi , biraz yds çalışıp 60 alır.Burada gelip lak lak yapmaz .

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • ekeblad
                                        ekeblad Yasaklı @cnkmo Son düzenleyen:

@cnkmo ben temelim olduğu halde 1 yıl yds çalıştım .

C Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Z
                                          ztrkrdvn Yasaklı Son düzenleyen:

Burda @Duha adlı arkadaşı boşuna linç ediyorsunuz onun demek istediği sadece 70 YDS var KPSS puanı düşük her ilanı YDS gelsin isteyen tipler var onları eleştiriyor yoksa KPSS 90 alan YDS 70 olan dostlarımız da var tabi ki öncelik onların onlara kimse laf etmiyor RTÜK sınavında da gördük hep KPSS puanı hem YDS puanı yüksek . Maliye sınavında da gördük ki hem KPSS hem YDS yüksek olan sayılı kişi var sırf 70 aldı diye de uzman olmayı hak ediyor diye bi durum yok aynı durum 90 KPSS alan için de geçerli

C B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • C
                                            cnkmo @ekeblad Son düzenleyen:

@ekeblad, içinde söyledi: AÇSHB 250 Uzman Yardımcısı İlanı 2021

@cnkmo ben temelim olduğu halde 1 yıl yds çalıştım .

aynen oyle dostm kolay saniyolar bazi seyleri ben uni tercihi yaparken bile ing iktisat olmasini bu gunleri gorerek secmisim adamlar 2021 dunyasinda bu kdr mezun varken yds siz uzman olma derdindeler.guy kurum sinavlari varken zamaninizi ayirin da gorelim bakalim..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 7 / 16
                                            • İlk ileti