BTK Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@kartalyürekli p48 232
-
@merveogutcu ümidinizi kırmak istemem ama zor hocam . benim de sıralama 94 muallaktayım
-
@kartalyürekli haklısınız hocam
-
@eemci :)cok haklisiniz.
-
@kartalyürekli puanınız kaç?
-
@adalet 91,7
-
Başvurular dün başlamış, forumda kimse konuşmuyor. Kimsenin ilgisini çekmiyor mu bu kurum yoksa gözden mi kaçtı? Bilişim kurumu ama postayla başvuru istiyor o da ayrı ironi. Kurum hakkında, yazılı sınavı hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok makbule geçer.
-
Şu posta işi kadar saçma bir iş olamaz
Ya kardeşim sen başvurularını al kazanan yollar sana posta ile evrakları kazanamayan boşa niye yollasın garipppp -
@dark_blue diğer bilgiler kısmına ne yazdınız arkadaşlar
-
@mantıkuttayyr ben daha başvuru yapmadım.
-
Btk kariyer sitesi hata veriyor bende girebilen var mı
-
farklı tarayıcıdan deneyin benim öyle açıldı.
-
@ankara19 Aktivasyon linki hata verince kullanıcı adı ve şifre ekranına dönüp e-posta ve şifre ile giriş yaptım. Hatasız girdi.
-
@yelloww mulakatta ne sorduklari onemsiz hocam bende girdim mulakata direk neye baktiklari gercekten belli her kurum boyle degil bura tamamen puan bile aciklamiyor zaten.ama fanustan soru cekiyosunuz bilemezseniz 2.kez cektiriyolar kisa sorular genelde bende bu sene tekrar deneyecegim issizlikten dolayi mecbur
-
@hukukcukişi hocam yanlis basliga yazdiniz galiba
-
@yelloww yok hocam.dogru basliktaki yazilanlari yeni okuma firsatim oldu siz mulakati sormuşsunuz ya ona istinaden yazdim gec oldu ama
-
@dark_blue ben bugün başvurdum elden teslim ettim evrakları. 4-5 kişi daha vardı. Sınavına ise geçen sene girmiştim 50 soru testti. Sınavı konferans salonunda yapıyorlar masa olmuyor. Kağıt tutucu dosya veriyorlar onunla dizimizde çözüyoruz. O konuda çok zorlanmıştım. BTK mevzuatından yani elektronik haberleşme kanunundan 2 soru gelmişti. Muhasebe para banka ve Türkiye ekonomisi ağırlıktaydı. Tarih ve coğrafyadan da birer soru gelmişti. Kurum da ise çalışan 3-4 arkadasım var. Mutlu olan da var mutsuz olanda. Kurum normal memur alımına çıkmıyormuş a kadro altında aldığı kişilere düz memur işi de yaptırabiliyormuş tabi çalışılan daireye göre de değişiyor. İşinden çok memnun olan da var. Son olarak da kurumun konumu ve içi dışı çok güzel ferah
-
inşallah kabul ediliriz bende başvurdum.
-
diğer bilgiler yerine bişey yazdınız mı formda. daha sonra sözlü mülakatta özgeçmiş istiyorlar o nedenle ben oraya özgeçmiş yazmak istemedim sizler ne yazdınız.
-
@mantıkuttayyr ben herhangi bir şey yazmadım