Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@adam-simith sınava giren az olduğu içindir
-
Hobbesmiydi o farabi fln diyenlerde var
-
Cok da az degildi sanki hocam epey kalabaktı
-
@adam-simith o farabi olmaz hocam az önce baktım da farabinin erdemli şehir kitabında yer alıyor organizmacı görüş
-
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sınava katılım nasıldı ? Malum işsizlik had safhada hiç fire verilmemiştir diye tahmin ediyorum. :)))
-
O zaman hobbes
Belediye de zorunlu organ hangisiydi hocam -
@adam-simith zabıta, yazı işleri, fen işleri, mali işler zorunlu organ. Kodlaması da ZaYıFıM
-
Yeni kamu yönetimiyle ilgili olarak hangisi yanlıştır diyordu
Süreç odaklıdır yanlış. Çıktı odaklıdır -
İşçinin telafi çalıştırılması ile ilgili bi soru vardı esi dogum yapınca 5 günlük babalik izni sebebiyle çalıştırılamaz çünkü yasal hakkı
-
Sorular açıklanacak mı arkadaşlar
-
Dmk da öncullu bi soru vardi o nrydi
-
@alcaser çarşamba
-
Ricardocu denklik diye bi cevap var mıydı
-
@roses evet
-
Kacla kapatir arkadaslar
-
@adam-simith öncülü olab soruda cevap yalnız 1di. Çünkü disiplin cezası nihayet zamanaşımı 2 yıl. Diğer öncüller doğruydu
-
@adam-simith herkesin kafasında tahmini bir doğru sayısı vardır. Sinavin 1.si muhtemelen 44 45 doğru yapacaktır. Keza 40. Kısının doğrusu 37 38 gibi zannediyorum.
-
Hukuk grubu için 35 doğru yapanın mülakata kalacağını düşünüyorum. Hatta 20 kişi olacağını da sanmıyorum
-
Kamuda hobbes, roussaau öncüllü soru, amele çiftçi partisi, yönetişimin özelliği değildir- sonuç odaklı süreç odaklı şıkkı hatırladığım sorular . Mb görevi değildir sorusu vardı, merkezi bütçe dedim. Cari oran sorusu 1.5 olması lazım.türkçede sevgili öğretmenim olan şıkka yanlış dedim. Tarihte akdeniz paktı olması lazımmış ben cemiyeti akvamla karıştırdım. Zaten geri kalanı da 657 ve anayasa sorularıydı ilk bölümde
-
İsletme sorusu şekil etkisi değil miydi ? Birde örtülü ödenekle ilgili bi soru vardı onun cevabı neydi