Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Şimdiye kadar ilanlardan çeko dışlandı. Biz çekocular bu kadar söylenmedik.İlk kez çekocular için umut veren bir ilan geldi. Hepinize saygı duyuyorum ama bizi de anlayın. 2019 sınavından sonra kaç ilan geldi çekonun olmadığı, puanımız olsada kullanamadığımız. Çeko puanlarımızı kullandığımız yalnızca göç genel müdürlüğü sınavları oldu. Bizi de anlayın lütfen biz o puanları kullanamadık bile. Umarım daha fazla ilan gelir size de bize de. Herkese kolay gelsin. Lütfen kendinizi bizim yerimize de koyun.
-
Arkadaşlar bu ilan için çalışmaya değer mi emin değilim o kadar fazla konu var ki hepsi kendi arasında ayrı bir dal zaten
-
@merveogutcu, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar bu ilan için çalışmaya değer mi emin değilim o kadar fazla konu var ki hepsi kendi arasında ayrı bir dal zaten
Bende aynı durumdayım çok emek vermek gerekiyor gibi
-
@merveogutcu, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Konular derya deniz..hali hazırda başka kurumun sınavını mülakatını bekleseydim başvururmuydum bilemiyorum zira vakıf olmadığım çok konu var.Umarım gerçekten hazırlanıp sınavı geçebileceğini düşünen arkadaşlar başvurur.
-
@eomer şuan hali hazırda bekledigim mülakat yok bir yerden başlayayım istiyorum ancak bu ilan da pes dedirtiyor yani insana
-
@merveogutcu öyle maalesef.
-
Arkadaşlar gençlik ve spor bakanı Sn Mehmet Kasapoğlu twetırda paylaşım yaptı. Bakanlıktan isteğimiz sorulmuş. Uzman kadro ilanın artırılmasını ve sınav konu başlıklarının düşürülmesini talep edebiliriz
-
@sherlock-holmess, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Arkadaşlar gençlik ve spor bakanı Sn Mehmet Kasapoğlu twetırda paylaşım yaptı. Bakanlıktan isteğimiz sorulmuş. Uzman kadro ilanın artırılmasını ve sınav konu başlıklarının düşürülmesini talep edebiliriz
Aynen arkadaslar bakan tek tek okuyup not alacagim demis iibf kadro sayisinin artırılmasını talep edelim aglamayana meme yok
-
@asimetri kesinlikle katılıyorum. ben çeko olarak 90 ile başvuracağım ciddi olarak da hazırlanacağım.
gelse bile sınavına mülakatına gitmeyecek arkadaşlar başvurmayıp ah almamasını isterim.
unutmayın; bugün bize yarın size olur.
zaten piyasada iibf linin en büyük rakibi yine iibf li oluyor çoğu zaman. -
@maxiidareci 90 ile sıralamanız kac
-
İlanda soru,konu bazlı dağılım göremedim de bilgisi olan var mıdır hangi dersten kaç soru geleceğine dair
-
En çok istediğim merkez uzmanlıklarından biri . O tarihe kadar diğer sınavlar sonuçlanırsa bir umut diyeceğiz...
-
2017 de P3 puan türünden 86,5 puan yazılı sınava katılmaya hak kazanmış. Bu sene 3 puan türünden tahmini kaça kadar düşer acaba ?
-
@ilhannnn o zaman alim kac taneydi ve kac kati cagrildi
-
@sipahi Aynı 10 kişi ve 20 katı ama P3 puan türü olduğu için kıyaslama yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.
-
@ilhannnn cok dogru olmaz ama iibflilerin p3 u cok iyi degil yani ama suanda da 3 puan turi war ve bence 2 puan yukari gibi kapatir max 88 gibime geliyor
-
@sipahi P39 ve P29 puanlarıyla bencede 88 e kadar inme ihtimali var ama P23 te aşırı yığılma var 88 puan 300 küsürlerde sıralama.
-
@ilhannnn 2020 P 23 89.73 sıralamam 214 lerde
-
son kurum yazılısı kaçla kapatmış ? tabi o imana bu kadar konu ağırlığı yokmuş bu sene kaçla kapatır acaba kurum sınavı?
-
@pijamalıhakim 2018 deki sınav 74 le kapatmıştı