TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2022 kpss kurum avukatlığı

KPSS B
    kurum avukatı avukatlık staj süresi
    3
    3
    3437
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • J
      justinianus Son düzenleyen:

Cevap: 2020 Kpss kurum avukatlığı
      Arkadaşlar 2022 ocak ayında mezun olucam.2022 kpssye hazırlanmayı düşünüyorum. Sizce stajım tercih zamanına yetişir mi,kpss hakkında pek fikrim olmadığı için danışmak istedim,yardımcı olabilirseniz sevinirim.```

******code_text******

P I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • P
        platypus Hazine ve Maliye Bakanlığı @justinianus Son düzenleyen:

@justinianus ilk tercih zamanına yetişmesi zor, sonrakine kesin yetişir. bir yıl staj ve tatillerde falan uzuyor başta bekleme süresi var 15 gün, ankara'da yaparsanız mülakatı olacak onun için gün alacaksınız derken aralık sonuna yetişmez. Ocakta belgeleri teslim ettim, 26 şubat 2019da başlama günüm, ruhsatı nisan 2020'de alabildim. Hesap edin kendinize göre. Ankara barosu bu arada. Barolar farklı oluyor. Yine de bekleme süresi vs kanunen zorunlu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • I
          indecisive @justinianus Son düzenleyen:

@justinianus merhabalar sorunuzu cevaplayabilecek yetkinliğe sahip değilim ancak müsaade birkaç soru sormak isterim size.Kurum avukatlığı için kpss b kapsamında sadece genel kültür ve genel yetenek mi cozulmeesi gerekiyor ve mülakat oluyor mu?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • 1 / 1
          • İlk ileti
            Son ileti