Navigasyon

Forum Tercihini Yap
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Tercihini Yap Medya
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Tercihini Yap Facebook
    • Tercihini Yap Twitter
    • Tercihini Yap Instagram
    • Tercihini Yap Youtube
    Baskent Kariyer Hakimlik
    Baskent Kariyer Kaymakam
    • KPSS MÜTERCİM TERCÜMANLIK NASIL OLUYOR/YARDIM!

W

Ben mütercim-tercümanlık okuyorum ve herkes gibi kariyerimi planlamaya çalışıyorum ama kpss biraz karışık geldi ve tam taşları da yerine oturtturamadım açıkçası. Hangi oturuma ya da oturumlara girmeliyim. Ek bir sınava girmem gerekiyor mu? Lütfen yardım edin..

KPSS
    • YAYLAKENT BELEDİYESİ "REFERANSLI" MEMUR ALIMI REZİLLİĞİ

B

Herkese merhaba arkadaşlar.
      26.01.2021 - 28.01.2021 tarihleri arasında "elektronik ortamda, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla" başvuruları alınan memur alımı ilanı için başvuru yapmıştım.
      İstenilen tüm belgeleri "eksiksiz bir şekilde" internet sitelerinde belirtilen e-posta adresine, başvuru tarihleri içerisinde gönderdim. Fena sayılmayacak bir puan ile listeye girebileceğimi düşünüyordum. Lakin öyle olmadı:

03.02.2021 tarihinde mülakata katılacakların listesi açıklandı ve puanım listedeki tüm kişilerden yüksek olmasına rağmen listede yoktum. O günden itibaren belediyenin sitesini yüzlerce kişi ziyaret etmiş birçoğu eminim +80 puana sahip kişiler.
      Ancak ne hikmetse listeye girmeye hak kazanan kişiler için taban puan 62,854.

Bu nasıl bir sistemdir arkadaşlar? Nasıl bir düzenin içine düştük. Belediyeyi telefon ile arıyorum, benim puanım şudur, evrakların tamamını gönderdim, ancak listede ismim yok diyorum. Telefondaki memurun bana verdiği cevap ise:
      "Sınav kurulu böyle uygun görmüş, yapılacak bir şey yok."
      Böyle bir açıklama olabilir mi ya! Sinirden tekrar tekrar aradım ama yine de cevap bir alamadım. Evraklarınız eksiktir, başvuru tarihlerini kaçırmışsınızdır gibi saçma sapan cevaplar aldım.

Halen ismimin neden listede olmadığının yanıtını alamadım.
      08.02.2021, yani bugün sabah saatlerinde mülakatlar yapılmaya başlandı. Bu konuda yapılacak bir şey var mı? Hakkımı hangi yollar ile aramam gerekir?

Eminim bu ilana benim gibi başvuru yapmış ama başvurusu dikkata alınmayan birçok kişi vardır.
      Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar...

İlan metni:
      alt metni

Liste:
      alt metni

KPSS
    • GUY Balıkesir

A

arkadaşlar balıkesir guy için buradan devam edelim

KPSS
    • 2021 KPSS Lisans

B

Arkadaşlar merhaba.
      2021 kpss sınavı tek yıllarda atamalar alımlar olmuyor diye söyleniyor çevremde az çok bende biraz araştırdım baktım tabi ama kafam iyice karıştı. tek çift olayı tam olarak ne oluyor ben kpss lisansa girmeyi düşünüyoum bu yıl kısmetse. Bölümüm kamu yönetimi. şimdi sınava girsem boşunamı girmiş olucam. 2022 de girmem mi daha mantıklı. yani 2021 kpss puanıyla hiç mi alımlar olmayacak. yardımcı olucak arkadaşlar yazarsa çok memnum olurum. kalın sağlıcakla.

KPSS
    • DUY VAN

W

......................................

KPSS
    • Meslek Kıyaslamaları Hakkında Fikir İstiyoruz

P

Merhaba dostlar.
      Bugüne dek onlarca meslek tanıtım yazısı hazırladık, bunları hazırlarken de piyasada bir standart, bir çıta belirledik. Yönetmelik kopyası ve bir çok yanlış bilgi içeren, kopyalarken bile doğru kopyalanamayan meslek tanıtımlarının tamamını piyasadan ilga ettik 🙂
      Bugüne dek hazırlamış olduğumuz meslek tanıtım yazılarına şu başlıktan rahatlıkla erişebilirsiniz;

https://forum.tercihiniyap.net/topic/2022/tüm-meslek-tanıtımlarını-bulabileceğiniz-sabit-platform

Bugün artık yeni bir solukla hem eksik meslek tanıtımlarını tamamlayacağız ancak diğer yandan da yeni bir format oluşturmayı istiyorum. Bu format ise MESLEK KIYASLAMALARI olacak. Örneğin birden fazla meslek hakkında kararsızlık yaşıyorsanız, ya da iki mesleği hedef olarak kendinize belirlerken karar vermekte zorlanıyorsanız buna yardımcı olma gayesi taşıyacak olan bu formatı daha evvel de denemiştim. İyi tepkiler de almıştı. Biraz basit olmuştu ancak biraz daha detaylı şekilde bunu devam ettirmeyi istiyorum. İlk denememiz şuydu;

https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/sgk-denetmen-yardimciligi-guy-ve-il-goc-uzman-yardimciligi-h7391.html

Bunu biraz daha geliştirmek istiyorum açıkçası ve mümkünse ikili olarak yapmak ve daha net bilgiler vermek amacım. Sizler de kıyas edilmesini istediğiniz meslekleri bu başlıkta belirtirseniz, başlangıç noktamızı belirlemiş olalım 🙂 Yavaş yavaş bu alanda da boş yer bırakmayalım.
      Katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

KPSS
    • mülakat kitabı

G

Arkadaşlar askere gideceğim orda en azından mülakatlara hazırlanmak için güncel kitap arıyorum var mı öneriniz?

KPSS
    • 2 yıllık çocuk gelişimi mezunuyum kpss den 70 Puan aldım nereye girebilirim

F

Girebileceğim yerler konusunda yardim eder misiniz

KPSS
    • Gökçeada ve Genel Olarak Adalarda Memur Olmak

onuktekin

Adalarda memur olan ve özellikle Gökçeada'da memur olarak yaşamak hakkında bilgisi, tecrübesi olan varsa bizi aydınlatmasını çok isterim.

KPSS
    • 🔊🔊YÜKSEK PUAN ALAN ARKADAŞLARA SESLENİŞ ALANI 🔊🔊

hayırlısı035

Beğendiğim bir ileti paylaşmak istiyorum:
      ''sayın yüksek puanlı adaylar ilan tarihlerini revize ettirmek için harcadığınız enerjiyi kadro isterken de görmek istiyoruz.''
      ALINTI TWİTTER: Anıl ( @faitdu_prince )

NOT: Yazım yanlışı varsa uyarın.

KPSS
    • Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu

N

Arkadaşlar merhaba. İlk defa başlık açıyorum kusurum varsa affola.

Ben başlıktaki kitapları satın aldım. Ancak Erdal Ünsal'dan konuyu çalıştıktan sonra direkt başlığını çıkmış sorular kitabında bulamayacağımı düşündüm. Konular ayrı yerlerde olsa da eşleştiremiyorum. Bu sorun tek bende mi oluştu. Nerede yanlışım var yardımcı olur musunuz?

KPSS
    • À KADRO UZAKTAN EĞİTİM

K

Herkese merhaba. A Kadro nun uzaktan eğitim derslerini alan veya almayı düşünen var mı? Faydalı olur mu sizce? Alan+GKGY şeklinde paket olarak düşünüyoruz almayı

KPSS
    • Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu

N

Re: Iktisat Erdal Ünsal Konu+ Zeynel Dinler Çıkmış Sorular Uyumu
      Arkadaşlar başlığımı görebiliyor musunuz? A grubu hazırlananlardan yardım istiyorum. İyi akşamlar.

KPSS
    • Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri 18 Uzman Yardımcısı.

G

Arkadaşlar yeni bir ilan geldi. Kpss P3 puan türünde 2019-2020 yıllarında en az 70 puanı baz alıyor artı yabancı dil en az 70 istiyor. İlgilenenler için link bırakıyorum.

https://www.oaib.org.tr/tr/gundem-personel-alim-sinavi.html

KPSS
    • ACİL!!!YDS Mİ KPSS Mİ ?

D

Merhaba arkadaşlar ,Ben gazi İİbf İktisat 4.sınıf öğrencisiyim.Kpss hakkında bir şey danışmak istiyorum size.Öncelikle bu sene kpss ye girmek istiyorum.eylül yds den 40 aldım.şuan yds yi bırakıp kpss çalışmak mı mantıklı ,yoksa yds calışmaya devam edip iktisat ağırlıklı p14 mü kasmak mantıklı ,size danışmak istedim.hangisine öncelik verme konusunda cok arada kaldım . pek fazla soracağım birileri yok yardımcı olursanız cok sevinirim 🙂

KPSS
    • Kpss girmemek

H

Arkadaşlar ben kpss parasını yatırdım başvurumu falan yaptım ama sınava girmicem herhangibir yaptırımı falan var mı?

KPSS
    • Hes kodu osym

H

Ben ösym sınav başvurusu yapmıştım bugun e devlete girdiğimde hes kodumu osym tarafından blokeli gördüm tekrar aldım ve aise ekledim ösym kendi blokluyorlimuş sonradan öğrendim şimdi aiste 2hes kodu oldu haftaya sınava gireceğim sıkıntı olur mu?

KPSS
    • KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR

U

Sınavda çember sorusunda çap bilgisi bende yer almıyordu. başka sorularda da sıkıntı yaşayanlar olduğu söyleniyor. sizlerde var mı böyle bi durum ??

KPSS
    • Psikiyatrik muayene tanısı kamu için engel mi?

L

silinmiştir

KPSS
    • KPSS 2020 EEM

U

Sınava giren arkadaşlar netleriniz nasıl ?

KPSS

2021 KPSS Lisans

KPSS
    6
    13
    976
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bahargelecek Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba.
      2021 kpss sınavı tek yıllarda atamalar alımlar olmuyor diye söyleniyor çevremde az çok bende biraz araştırdım baktım tabi ama kafam iyice karıştı. tek çift olayı tam olarak ne oluyor ben kpss lisansa girmeyi düşünüyoum bu yıl kısmetse. Bölümüm kamu yönetimi. şimdi sınava girsem boşunamı girmiş olucam. 2022 de girmem mi daha mantıklı. yani 2021 kpss puanıyla hiç mi alımlar olmayacak. yardımcı olucak arkadaşlar yazarsa çok memnum olurum. kalın sağlıcakla.

1 locke 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • 1
        125478 @bahargelecek Son düzenleyen:

@bahargelecek Eğer hedefiniz merkezi atamada atanmak, düz memur olmak (yamuk memur mu var yoksa???), polis olmak ise 2022 KPSS'ye girmelisiniz.

Alan grubundan hazırlanacaksanız 2021 KPSS'den puan alıp ilanlara başvurabilirsiniz.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • locke
          locke @bahargelecek Son düzenleyen:

@bahargelecek KPSS Lisans ve Alan olmak üzere iki tane farklı sınav var. İkisi de her yıl oluyor. KPSS Lisans ile aldığınız P3 puanınızla merkezi atamayla düz memurluklara atanabilirsiniz. Fakat bunun için sadece çift yıllarda girilen sınavdaki puanınızı kullanabilirsiniz. Örneğin 2020 P3 puanınızla 2022 sınavı yapılana kadar olan merkezi atamalarda tercih yapıp atanabilirsiniz.

Aynı zamanda alan sınavına hazırlanıp uzmanlık, müfettişlik vs. kadrolar için kurum sınavlarına ve mülakatlarına katılabilirsiniz. Burada da tek/çift yıl farketmeksizin her yıl girebilirsiniz. Alan puanınız hesaplanırken P3 puanının yüzdesi alındığından Lisans sınavına girmeniz gerekecek. Örneğin 2021 yılında hem lisans hem alan sınavına girerseniz bu kadrolar için puan elde edersiniz. Ama bu yılda aldığınız P3 puanını merkezi atamalarda kullanamazsınız.

• B
            bahargelecek @125478 Son düzenleyen:

@125478 teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • B
              bahargelecek @locke Son düzenleyen:

@locke çok teşekkürler detaylı bilgi verdiğiniz için.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • A
                Abdullah_Cevdet Son düzenleyen:

Osym takviminden haberdar olan var mi? Takvim belli olmadigi icin ne plan yapabiliyorum be baska bir sey ? İnsallah agustos eylulde olmaz.

• B
                  bahargelecek @Abdullah_Cevdet Son düzenleyen:

@abdullah_cevdet şuan için belli değil ama kpss ağustos ayında olması muhtemel diye düşünüyorum

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    Abdullah_Cevdet @bahargelecek Son düzenleyen: Abdullah_Cevdet

@bahargelecek inşallah sarkmaz o kadar oyle bir puan aldim ki her seyi sınırdan kaciriyorum,insallah haziran ortasi gibi olur.

• B
                      bahargelecek @Abdullah_Cevdet Son düzenleyen:

@abdullah_cevdet hayırlısı artık. Allah herkesin gönlüne göre versin.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • B
                        bahargelecek Son düzenleyen:

Sınav takvimide açıklanmış. Hayırlı olsun. 1 Ağustosta sınav.

• K
                          keynesyensentez Son düzenleyen:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Kpss oturumları her şehirde yapılıyor mu? Bir de gy-gk oturumuna başka bir ilde alan oturumuna başka bir ilde girme şansım var mı?

poohdini 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • poohdini
                            poohdini @keynesyensentez Son düzenleyen:

@keynesyensentez evet

• A
                              Abdullah_Cevdet Son düzenleyen:

Daha önceden Mustafa Duman'dan matematik dersi alan oldu mu? Tavsiye eder misiniz ?

• 1 / 1
                              • First post
                                Last post
                              Copyright 2016 TercihiniYap.net Forum