Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş/Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@farukk__147 öyle bir seçim yapmadım ben giricem sizde girecek misiniz
-
Kompozisyon olarak ne soruluyo bilen var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar sınava daha önce girmiş sınav hakkında bilgisi olan var mı netten baktım ama bir bilgiye ulaşamadım temel dini bilgilere nereden çalışabiliriz ve daha önceki kompozisyon konuları neydi acaba
-
Açıklandı ama ne puan yazıyor nede doğru yanlış sayısı
-
mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak acaba ?
-
@orhanbaba
Yakin zamanda aradınız mı acaba mülakat sonuçlarıyla ilgili ben aradığımda bilgi vermiyorlar -
@hp hocam kurumu aradığımda devamlı dosyanın güvenlik soruşturmasında olduğunu söylediler . Bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum . Siz aradığınızda size neler söylediler .
-
@orhanbaba
Bana da aynı şekilde söylediler çok belirsiz bir şekilde ilerliyor -
@hp hocam devamlı arayıp bilgi almak lazım onlarda ne kadar geç açıkladıklarının farkına varacaklardır . 4 ay olucak halen ses seda yok
-
@orhanbaba
Aslında arıyorum ben de ama hiç tatmin edici cevap vermiyorlar. Açıklanınca biz yayınlayacağız diyorlar. Onun için aramak sonuçsuz kalıyor ne yazık ki. -
@primocarnera diyanet vakfına ne mezunu olmasını bekliyordunuz? İlahiyat olması gayet normal.
Not:ilahiyat mezunu değilim.
-
@hll ilahiyat değil İmam hatip mezunu+iibf fakültesinden mezun olmak gerekiyordu
-
@orhanbaba Hocam tekrar aradığınızda beni de bilgilendirir misiniz ne dediklerine dair
-
@hp olur hocam ama güvenlik soruşturmaları bitmiştir bence . Açıklaması yakındır diye tahmin ediyorum .
-
@orhanbaba Peki soruşturma ile ilgili emniyetten evinize gelen oldu mu?
-
@hp hocam gelen olmadı ama yaşadığım ilçede sordurdum güvenlik soruşturmam bitmiş denildi
-
@orhanbaba Benim evime polis geldi ama her ilçe de polisin eve gelip gelmemesi farklılık gösteriyor sanırım
-
@hp doğrudur hocam o zaman sonuçların açıklanması yakındır .
-
@orhanbaba kime sordunuz
-
@yeşilırmak06 hocam kimseye sormadım zaten kurumu aradığımda net bir şey söyleyen yoktu . Güvenlijk soruşturmaları bitmiştir diye düşünüyorum . 4 aydır belediklerine göre açıklanması yakındır .