Denizbank Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2021
-
bundan sonraki aşamalarla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Gy basit olunca ingilizce zor olur dedim ama tam anlamıyla zor denilebilecek bir sınav değildi
-
ben iki asama icin de pek eleyici bir sinav oldugunu dusunmuyorum. ote yandan, eger genis zaman araligina ragmen sorular ayni ise zaten sonuclar hicbir sey ifade etmeyecektir. herkese basarilar tekrar.
-
O zaman herkesin iyi geçti dkdndndnddn
-
banka mail atmis basvuru.denizbank uzerinden bilgi doldurun diye ama bu sinav sonucu ile ilgili mi bilemiyorum. kariyer sitesi uzerinden basvurdugum icin ayrica doldurulmasi istenmis de olabilir. siz de kontrol edin bence
-
Bana gelmemiş
-
bana da gelmiş ancak ben de kariyer sitesinden başvurmuştum belki onunla alakalıdır dediğiniz gibi
-
Kariyer sitesi dediğiniz yer neresi oluyor kariyer.net mi
-
@mp benim orasiydi. ek olarak profil resmim yoktu ve denizbankin kendi altyapisinda ozgecmis vb bir profil bilgim de yok. bunlarla ilgili olabilir diye yazayim dedim.
-
Tam olarak nasıl bi mail geldi ne yazıyor
-
@mp mailde surec hakkinda geri donus yapilabilmesi amaci ile basvuru.denizbank tan cuma gunune kadar ozgecmisin doldurulmasi veya guncellenmesi gerektigi iletilmis. ote yandan geleli bir saatten az oluyor manuel atiliyor ise uzun da suruyor olabilir.
-
Değerli Adayımız,
Değerli Adayımız, Müfettiş yardımcısı süreciniz hakkında size geri dönüş yapabilmemiz için https://basvuru.denizbank.com/adresinden 05 Mart 2021 Cuma gününe kadar özgeçmişinizi doldurmanızı, özgeçmişiniz varsa güncellemenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
İnsan Kaynakları
mail buydu hocam, ben de kariyer.netten başvurdum
-
Teşekkürler. Ben de kariyer netten başvurdum ama mail gelmedi bakalım belki gelir
-
Referans bilgisi girmek zorunluymuş ne yazsam bilemedim
-
@muddei-hususi sana da mı mail geldi bugün
-
@mp aynen
-
@muddei-hususi bana neden gelmedi anlamadım. Bu olumsuz anlamına mı geliyor şimdi
-
@mp valla idk
-
kendi kariyer sitesinde sayfamı doldurdum fakat başvurumu göremiyorum sizde de aynı mı?
-
@ea21 bende de aynı