Adem Kılıç Mülakat Kitabı
-
Adem Kılıç 2021 Usta Mülakat kitabı nasıl arkadaşlar bilgisi olan var mı mülakatlara o kitaptan hazırlanılır mı sizce
-
@leontief75 dostum sipariş ettim. Kitap pazartesi elimde olacak. Adem hoca iyi bir hoca, kalemi de gayet güçlü.. pazartesi günü inceleyip size yazarım
-
@yakup-cemil Bende o yüzden almak istiyorum ama kitabın işleyişini merak ediyorum direk soru cevap diye mi gidiyor yoksa kısa kısa notlar şeklinde mi bilemedim doğrusu
-
@yakup-cemil Liyakat varmış hocam birde 4t yayınları, onu neden tercih etmediniz? Bende ikisi arasında kaldım da.. Dört bölümü de kapsayan adem kılıc ve lıyakattan baska kıtap bulamadım mulakat ıcın🧐
-
Adem hoca gayet başarılı bir hoca ve kitaplarından da faydalandigim için tercih ettim. Bu sebeple önce kitap gelsin inceleyeyim sonra siz dostlarıma kitabın eleştirisini yapayım.
-
Kitabın mülakat cıkmış sorular kısmında vmy duy guy mhuy vb maliye bak tüm sınavları derlenmiş şeklindeymiş ınstadan sormuştum bilginize.
-
@aslan-reyiz teşekkürler
-
Liyakat, tüyo güncel baskı değil diye biliyorum. Ben aldım bu bahsettiğiniz kitabı. Gayet güzel. Sorulması yüksek soruları koymuşlar.