Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@cnslkska bende servis görevlisii için olur mu diye düşündüm acaba? Vakıf mesela müfettişlikten elenenlere uzman yardımcılığı teklif ediyordu
-
Ingilizce 21
Gk-gy 31
Alan 36 olumsuz -
Merhaba arkadaşlar ingilizce zor muydu?
-
@gazisiyaset standarttı
-
@gazisiyaset bence YDS seviyesinden sadece bir tık daha kolaydı. Genel anlamda çok kolay değildi, İngilizcesi iyi olmayanların zorlanacağı bir ingilizce sınavıydı
-
Bu ingilizce cidden bela iyice öğrenmek gerekiyor ;( sağ olun hocam
-
@ekonometrist olabilir ya da referansa bakıp çağırcaklar
-
@tulugulri ben yds, vakıfbank, ziraat üçünde de aynı oranda soruyu doğru yaptım zorluk seviyesi açısından fikir verebilir.
-
Kullanıcı isteğiyle silinmiştir
-
@delikupeli geçmiş olsun.Benim de 27 alan ile olumsuz Antalya...
-
30 alan 36 gygk 22 ingilizce sonuç olumlu kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
-
Gk/Gy 29
Alan 32
İngilizce 32Katılım uzman yard. İstanbul için olumlu. Kazananları tebrik ederim.
-
@nrpsmf, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
30 alan 36 gygk 22 ingilizce sonuç olumlu kazanan arkadaşlara hayırlı olsun
Ziraat bankasi uzman yardımcılığı için bu arada
-
Arkadaşlar itirazlar kaç günde açıklanıyor bilgisi olan var mi
-
Alan: 42
Gk/gk:36
Yabanci dil:10
Ankara katilim olumsuz -
29 gkgy/20 ing/38 alan ile uzman yard. olumlu çok şükür herkesin emeğine sağlık arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun.
-
aynen katılıyorum ayrıca bankacılık ve ekonomiyle ilgili cümleler ağırlıklıydı genel olarak.
-
Arkadaslar mulakatlar tahminen ne zaman olur?
-
Arkadaşlar uzman yardımcısı olarak hangi alanlarda çalışabiliyoruz. Tam olarak hangi departmanlar var? Bilen birisi yazarsa çok makbule geçer.
-
@kubilay-t bu başlığın ilk sayfalarına bakarsanız orda ziraatte uzman yardımcısı olarak çalışan 1-2 kişi epey bilgi vermişti bu konuda