Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@muddei-hususi İş hukuku karma hukuk dalı olarak kabul ediliyo ama sorudaki tanıma uymuyodu iptal edilmeli soru bence
-
konkordato sorusunu net hatirlayan var mı. faiz sıkkında ne diyodu
-
Arkadaşlar alanda %50 barajını herkes geçiyor mu sayıyı bulamazlarsa alan için bir esneme yapılır mi sizce
-
Bu kapanmayla birlikte çok geç açıklanır dimi artık
-
@bykeynes bir öncekinde nerdeyse 40günde açıklanmıştı
-
@adams inanmıyorum hocam gerçekten mi ne kadar geç açıklanmış çok şaşırdım şuan neden öyle olmuştu acaba
-
25 güne aciklanir yine sanmiyorum sarkacagini
-
Vakıf 14 Mart'ta yapılmıştı,7 Nisan gibi açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.23 günde falan yani.Ama bu sınav için şöyle bir şey var.Sınavdan 19 gün sonra,yani 13 Mayıs bayramın 1.günü.Büyük ihtimal bayramdan sonraki hafta açıklanır.
-
@muddei-hususi Özel hukuk demediği için ticaret hukukunu değil, ekonomi hukukunu işaretledim ama emin değilim. İş hukuku tanım olarak ticari hayatı düzenlemez, basitçe asgari düzeyde işçiyi koruyan, işçi ve işveren arasındaki iş akdini ve hakları ele alır.O soruda tanıma bakarsak tanımın iş hukuku ile alakası yok. Karma hukuk dalı denilince aklınıza iş hukuku gelmiş olabilir ama tanımlamanın iş hukuku ile alakası yoktu. Benim fikrim bu yönde. Karma hukuk dallarına bakmak gerekiyor.
-
@beirutde rehine temin edilmemiş alacaklar faiz işlemesi durur gibi birşeydi sanki cevap da bu değil miydi
-
@adams rehinli miydi rehinsiz miydi. net hatırlıyo musunuz hocam
-
@beirutde rehinli alacaklar dahil durur diyordu doğru olanı soruyordu diye hatırlıyorum
-
@beirutde o kadar emin olamadım ama rehinli alacaklar dahil diyorsa şıkta doğru cevap ne olacak bu durumda rehinli diyorsa o da yanlış oluyo doğru cevap kalmiyor
-
@adams eger soz konusu il icin alacaklari kisi sayisi yetersiz kalirsa temennim esneme olmasi. Ama bes kisi alacaklarsa ve baraji gecen kisi sayisi da yeterliyse esneme olmaz. Ornegin Belki Istanbul 15 kisi alacak, Adana 2 kisi alacak. Adana icin yetersiz kisi sayisi olunca esneme yapilacak, Istanbul icin yapilmayacak hatta yuzde 50’yi gecmek bile yetmeyecek. Rakipler 30 un uzerinde net yaptiysa Tercihin Konyaysa ve Konya icin puanin yetmezken, Manisa icin puanin yetiyor olsa da acikta kalacagiz. Keske tercih siralamasi bari olsaydi. Tabi soylediklerim Ziraat Katilim icin gecerli.
-
@sblue dedikleriniz doğru benim demek istediğim aslında genel puanı 55 diyelim ki ama alandan iki soruyla baraj altında kalan biri değerlendirmeye alınır mi İstanbul için
-
@sblue forumda yazılanlardan genelde katılıma başvurulduğunu anlıyorum doğru mu
-
@muddei-hususi Katilima basvuran sayisi daha fazla
-
@adams Istanbul’a alinacak kisi sayisi icin sinavda basarili olan kisi sayisi yetersiz kalirsa esneme olur bence. Ama zaten bir il icin yuzlerce kisi mi alinacak sanki:) baraji asan sayi yeterli olur yuksek bile kapatir dusuncem bu yonde. Keske yuzlerce kisi istihdam edilse de baraji iki puanla kacirdik diye hatta ve hatta baraji asip yuksek kapatti diye uzulmesek basarisiz damgasi yemesek.. almak istediginiz cevaptan cok daha fazlasini yazdim ama ben cok uzgunum. Keske esnemenin de esnemesini yapsalar issizler ordusu olusturmasak.
-
Halkbankasında yanılmıyorsam il il değil komple barajı esnetmişlerdi. iç kontrolörlükten bahsediyorum bu arada
-
@as-soon-as halkbank sinavi zor muydu? Soyle yorumlara bakilirsa ziraat katilim sinavinin kolay oldugunu soyluyorlar alan bolumunden cogunlukla sikayet edildigini gormedim ki bana kalirsa alan bolumunde ben baraji gecemedim zordu. Eger genel icin kolay bir sinavsa esneme olmaz:/