Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Arkadaşlar mülakat ne zaman gerçekleşir ve ne tarz sorular soruluyor daha önce banka deneyimi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
-
Zaten 5 gun itiraz sureci var saniyorum daha sonra mulakat gunleri icin bilgi verilir.Hemen olacagini sanmam.
-
@retro tahmini ne zaman yapılır sizce ?
-
- sehir disindan gelecek olanlar icin erkenden haber verilmesi iyi olur.
-
Bilmiyorum acikcasi ama 1 2 hafta bana sure olarak az geldi.insanlar ona gore bilet alacagi icin biraz zaman verilir diye dusundum.ama tecrubesi olanlar daha iyi bilir.her bankanin sureci farklidir.
-
@retro haklısınız. Bence itirazlardan sonra daha netleşir durum . Teşekkür ederim.
-
En çok puanı İngilizce getiriyor sanırım. GKGY 33, Alan 33, İng 21 olumsuz Konya Katılım.
-
arkadaşlar müfettişlik yard. mülakata hak kazanmışım. hmuy mi bu mu sizce? yani mülakata git hazırlan fln uğraşmalı mıyım?
-
@nudimova hocam iibf kadrolarını çok bilmem ama devlette kariyer uzmanlığı her zaman bankadan iyidir.Askeriye polislik gibi düşün,üniversiteye puani yetmeyen arkadaşlarımız bunlara gidiyordu,bankalarda öyle devlete uzman olarak giremezseniz (sözleşmeli kadrolar hariç)gideceğiniz yer olsun.
-
@paretowilfredo Hesabımı silmek istiyorum hocam yardımcı olabilir misiniz
-
@cemresaygin sizinki de Ankara katılım miydi karsilastirdiginiz kişinin daha çok doğrusu var ama Ankara katılım demiş o eğer sizinki de Ankara katilimsa bu işte bir yanlışlık var
-
İngilizce 30-10
GkGy 40-10
Alan 20-30
Alan %50 sağlamamasına rağmen geçmişim açıklamada bu üçünden %50 sağlayanların sayısı kontejan için yeterli değilse Alan bölümünün %40 olarak esnetileceği eklenmiş bu yüzden de benim için tamı tamına gelmiş gibi -
@burkbayrak hocam açıklama linki ekler misiniz?
-
Link olarak göremedim sınav ilanımın içinde şu metin yer alıyor
Sınavdaki bölümlerin her birisi baraj niteliğindedir. Sınavda sorulan soruların 1. bölümde(Genel Kültür-Genel Yetenek) en az %50 sini, 2. bölümde(Yabancı Dil) en az %50 sini ve 3. bölümde(Alan Bilgisi) yine en az %50 sini doğru olarak cevaplandırmış adaylar aldıkları puana göre sıralanmış ve işe alım yapılacak sayının 4 katı kadar aday mülakata davet edilmiştir. Aranan başarı kriteri mülakat kontenjanını doldurmaya yetmediği durumda, 1. bölüme en az %50, 2. bölüme en az %50, 3. bölüme en az %40 doğru cevap veren adaylar mülakata ilave olarak çağrılmıştır. -
İng:28-12
Gk:10-5
Gy:27-8
İdari A:35-15
Ziraat uzman yardımcılığı -
Alan bilgisi neden yabanci dilin arkasina atilmis anlam veremedim gercekten
-
Alan bilgisi neden yabanci dilin arkasina atilmis anlam veremedim gercekten
-
Daha önce itiraz edip olumlu sonuç alan varmı ? Duyduğunuz yada tanıdığınız da olabilir.
-
merhaba, MY mülakat süreci hakkında bilgisi olan var mı, alan soruluyor mu? ilk postlara falan da baktım göremedim yazan. tşk.
-
@civedik Halkbank my mülakatına katıldım tamamen alan üzerineydi. Mülakattan önce de bi öngörüşme yapılıyor. Benzer süreç burda da işler diye düşünüyorum.