Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@bahriyelii61 hocam konya seçmiştim ben. İlden ile fark oluyor.
-
Arkadaşlar bu esneme hangisinde oldu katılım mı uzman yrd mı net bilgi var mı?
-
İtiraz edecek var mı bende itiraz edicem
-
23 İng , 32 GyGk 34 Alan , Antalya Sonuç: mülakat kontenjanına giremediniz
-
@muddei-hususi Baktım da yeterli gelmedi, teşekkürler yine de
-
Sizin 89 benim 88 doğrum var ama uzman yardimciligini kazanmısım. Benim alanım 25.
Ingilizce 26
Gkgy 36
Sanırım hiç bir baraj esnememiş ziraat uzman yardımcılığı için. Benden daha düşük dogruları olan varsa karşılaştıriıp anlayabiliriz. -
Mülakat için hangi konulardan sorumluyduk hatırlayan var mı? Ya da başvuru kılavuzuna nerden ulaşabilirim?
-
Uluslarcıkız adlı kullaniciya yazmistim bunu
-
@noir sinav duyurusunda bu konuda bilgi yoktu diye hatirliyorum.
-
Toplam kaç doğru yapmak gerekiyordu arkadaşlar?
-
@mirakar şehire göre degişiklik gostermiş bu.
-
@retro ben de İngilizceden dolayı kaldım maalesef. O yüzden merak ettim bunu. Teşekkür ederim.
-
@colebusthe10 ben ettim ingilizce için ama ne zaman sonuçlanır bilmiyorum
-
Vakıfbank sınavında itiraz için Eskişehire gitmek gerekiyo falan deniyodu bu sefer kolaylaştırmışlar demek
-
@muddei-hususi yok hocam hırsız oldukları için 15 tl verilip edilebiliyormuş
-
@adams mülakat 2 haftaya olur gibi hatta halkbank geçen sene ertesi haftaya koymuştu. Aynı performansı bekliyoruz. Mülakatlar genelde çabuk yapılmak isteniyor torpil tanıdık falan bulmada zaman kalmasın diye .Bilgisi olan arkadaş varsa seviniriz.
-
-
@amaan +ziraat teknoloji için giren forumcu yok mu?
-
@amaan bir bilgim yok ama o kadar hızlı olursa çok şaşırırım bu sene ertelenmeyen çok az şey oldu bu işe alım işlerinde
-
GK-GY 37 doğru 13 yanlış
İngilizce 25 doğru 15 yanlış
Alan 30 doğru 20 yanlış
Bu şekilde müfettiş yardımcılığına olumlu oldu benim. Süreç için bilgisi olan var mı? Nasıl devam edecek?