Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
sadece İstanbul için pahalı bir kent yaşam şartları ulaşım zor vs.
-
Acaba hangi ünvana başvurmak mantıklı olur
-
Ziraat Katılım ında Genel Müdürlüğü yeni yapılan İstanbul Finans Merkezinde mi olacak? Yoksa Katılım için ayrı bir yer mi düşünülüyor?
Şu anki genel müdürlükte İstanbul da değil mi?
-
Arkadaslar merhaba,
1- Sınavda yanlış dogruyu goturuyor mu ?
2- Alan bölümünün barajının indirilme durumu oluyor mu ?
3- istanbuldaki sinav merkezlerinin hangi lokasyonda oldugunu bilen var mi ? -
@sk-0 Böyle sınavlarda yanlış doğruyu götürmüyor diye biliyorum.
-
Tercih ettigimiz sehirde calismak zorunlu mu acaba?yoksa sonradan degistirebiliyor muyuz?
-
@retro olağanüstü bir şey olmadıktan sonra değişmiyor hocam
-
Arkadaşlar bu müfettişlik için baraj bi garip değil mi? Sırasıyla GyGk İng Alan için %70 %60 %50 istiyor. Tam tersi olması mantıklı değil mi ben mi yanlış düşünüyorum. %50 %60 %70 istemesi gerekmez miydi acaba. GyGk %70 çok zor bir baraj 50 soruda 35 doğru istiyor. Gk soruları tam felaket zaten aşırı derecede bilgi soruları öyle böyle bi Gk değil yani. Gy ise hangisininkine benzer olacak? KPSS lisans Gysine mi yoksa geçenki Vakıfbank Gysi gibi mi. Yani mat1 mi sorulcak Vakıf gibi sayısal mantık mı? Bir de ingilizce falan neyse de asıl bu Gy barajında esneme olur mu sizce?
-
@edmilson28 Hocam bu ziraatin sınavının matematiği mat1 olarak mı soruluyo yoksa vakıfbank gibi sayısal mantık olarak mı soruluyo
-
Arkadaşlar sizce hangisine başvurmak mantıklı. Siz nerelere başvurdunuz
-
@hysenn06 hocam hazırlayan kuruma göre çok fark ediyor. Ama genelde ziraat yarı yarıya yapıyordu
-
@kpss19 hocam ben normal uzmanlığa basvurcam. %70 gy barajını riske atamam müfettişlik için. Dediğim gibi tam tersi olsa alandan 70 gyden 50 istese ona kesin başvururdum. Ama şuan düz katılım olmayan uzmanlık en mantıklısı bana göre
-
ziraat katılım için acaba illerin sayıları belli midir arkadaşlar bir fikri olan var mı
-
@sipahi değil hocam ama şube sayısına baktığımda diğer illerde 1 şube Ankara 8 İstanbul 32 şube katılım için bu da çoğunluğun İstanbul alınacağını gösteriyor ama benim yorumum kimseyi etkilemek de istemem
-
@kpss19 anladım hocam çok teşekkür ederim
-
Bir taraftan İstanbul çok şube çok başvuran olur mantıksız diyor Bursaya basvuruyim diyorum diğer yandan yine de çok şubenin olması her türlü avantajlı diyorum. Daha tecrübeli olanlar tavsiye verebilir mi?
-
@gürkan35 çok şube daha avantajdır. İstanbul da hem genel müdürlükte çalışma şansınız daha fazla olur.
-
Silinmiştir
-
Arkadaşlar bu sınavların hepsi aynı sınav olacak dimi ? Yani ziraat katılımı seçen de diğer uzmanlığı seçende aslında aynı sınava giricek. Yani sınavın zorluk derecesini vs düşünüyorum da biraz kafam karıştı açıkçası
-
arkadaşlar ziraat uzman yard. için kurulan mülakat grupları var mı link atabilir misiniz?