Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@moonpriest ben de almadım henüz
-
@moonpriest bende almadım...
-
İnsanlar proje fikri ariyorlar bize henüz mail dahi gelmedi acaba bir yanlislik mi var arkadaslar
-
Senelerce KPSS çalışmış biri olarak bankacılıktan çok uzak olmakla beraber hiç bir proje fikri üretemiyorum..
-
21 Haziran'da mülakatım var ve hala e-mail alamadım. Ne ara proje düşünüp sunuma hazırlanacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
-
@raistlinmajere aynı durumdayız hala devam bakalım ne olacak göreceğiz elimizden gelen bir şey yok süreç kötü yönetiliyor.
-
@potele teşekkür ederim cevabınız için beklemedeyiz muhtemelen ben de öyle yapacağım
-
@nrpsmf sağolun desteğiniz için bakalım yarından itibaren yine başlayacağım biraz çalışmaya bu proje işi netleşmedi ama dediğiniz gibi galiba mülakat 3 e ayrılacak tanıtma,sunum,soru cevap gibi.
-
@raistlinmajere Ben dün verilen adreslerden birine mail attım muhtemelen zoom toplantısı kastedilerek eğitim tarihiniz yaklaştıkça size mail gelecek dendi.
-
Arkadaşlar ben eğitime katılmış birisi olarak bir kaç şey söyleyeyim en azından aklı karışan arkadaşların içi rahatlar bir nebze. Yaklaşık 3 saatlik bir program ve eğitmen size mülakatta nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor burda zaten aktif olarak katılımınızın gerektirecek bir şey yok. İsteyen adaylar prova için kendini tanıttı sadece o kadar. 2.kısımda ise proje üretmenizi istiyorlar. Ama işte proje diyince herkesin gözünde çok büyük şeyler canlanıyor eğitimden önce benim de gözüm korkmuştu. Ama sizden kimse banka vs için inanılmaz inovatif şeyler beklemiyor. bir fikri gerçekten akıcı bir şekilde anlatabilmenizi, o fikri sunabilmenizi istiyorlar. Aslında buradaki temel amaç bence iletişim becerinizi ölçmek. O yüzden benim eğitimim hala olmadı nasıl proje üreteceğim gibi bir strese kapılmayın. İş yerinde olan arkadaşlarda ya gelen maile cevap verip eğitimlerini başka zamana erteleyebilirler böyle bi imkan var, ya da iş yerinde olduğunuzu belirtip sadece dinleyici yada izleyeci olarakta katılabilirsiniz.
-
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar bu 3 saatlik eğitim içerisinde sunum yaptık gibi şeyler söylediler? İnteraktif kısım için. Bir de katılım bankası departmanlari ile ilgili detaylı bilgilere nereden ulaşabiliriz? Örneğin görev tanımları vs
-
@pareto-optimumu egitim onceki kimsenin sunumdan haberi yoktu bildigim kadariyla mail falan gelmedi. Mulakatin provasini yapmislardir bence
-
@pareto-optimumu hocam sunum falan yok. Yaklaşık 20 kişilik her bir eğitim(en azından bizde öyleydi) katılmayanlar falanda vardı ama tabiki. Sizi 3e böldü eğitmen ve bir fikir üretebilmeniz için farklı odalara aldı. Sizde arkadaşlarınızla iş bölümü yapıp bir fikrin farklı kısımlarını sundunuz. Maks 1-2 dakikalık bir konuşma diyebilirim. Zaten slaytlarda örnek fikirler vardı onlardan birini detaylandırıp konuştuk çoğumuz. Katılım bankasının bölümleri sorunuza gelince inanın bilmiyorum ben müfettiş yard alanından girmiştim
-
@pareto-optimumu departmanların görev tanımları yer almasa da hem ziraat katılımın hem de ziraat finans grubunun kendi sitesinde organizasyon yapısı içinde tüm departmanlar ve altındaki birimler yer alıyor
-
@econn102 Hocam mülakat tarihiniz nedir? Acaba mülakat tarihi yakın olanlardan mı başlandı.
-
@raistlinmajere 24ü benim ki. 18ine kadar devam edecekmiş eğitimler ama dediğim gibi önce sonra olmasının bence dezavantajı yada avantajı yok
-
@econn102 teşekkür ederim tekrardan
-
@econn102 verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim ancak avantaj dezavantaj konusunda ki iyi niyetinizi anlamak mumkun degil.
Temmuz ayinda mulakata gircek kisilere mulakat icerigiyle ilgili grup gorusmesi yapilip bilgi verilirken, haziranin 20-25inde mulakata gircek kisilere henuz mail dahi gelmedi. Kimsenin forumu takip etmek burdan bilgi edinmek gibi bir yukumlulugude yok pek tabi.
Gayet kotu bir surec isliyor suanda ve mukemmel bir asimetrik bilgi ornegi yasiyoruz... -
İşe alım sürecini Fahrettin Bey yönetiyor sanırım.
-
Arkadaşlar bilen paylaşsın. sizce takımın altına kısa kol gömlek uygun olurmu yaz ayı daha rahat olur diye düşündüm. Sizce önemli mi