Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Hocam dikkate alirlar umarim.
-
@jevons1 arkadaslar ben de aradim 184 u bana bddk numarasini verdiler.0212 214 50 00 yarin burayi arayalim ve iletelim arkadaslar
-
Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama 4 gün kalmış iptalin imkanı yok gibi bence. Yds- yökdil- ales vs de yapılıyor ne yazıkki
-
@busrab hocam bunlar sıkı önlem ve denetim altında ikiden fazla şehirde yapılıyor. Telegram grubu korona olup sınava bildirmeden gireceklerin dalga konusuna bile sahne oldu. Sınav zamanı yaklaştıkça durum daha da vahimleşiyor, çirkinleşiyor.
-
birçok arkadaşımız uzun süredir işsiz. süreci erteletmenin ne faydası olacak bize. eylüle-ekime ertelerlerse iş başı nisan 2022yi bulur arkadaşlar. corona'nın iyiye gitme şansı yok maalesef. 3 milyon kişinin girdiği YKS, 1.2 milyon kişinin girdiği kpss, yds,ales hepsi yapıldıysa bu sınav da yapılmalı. 2-3 ay sonra covid'in biteceğinin garantisi olsa anlayacağım ama sürekli daha kötüye gidiyor. dediğim gibi sürecin ertelenmesinin ne sağlık açısından, ne işsizlik durumu açısından bize faydası yok. kendim için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ben henüz mezun bile olmadım ama birçok arkadaşımız için zor bir süreç olur ertelenirse
-
@gomez_12 hocam aynı şekilde bir çok arkadaşımız da uzun süredir işsiz olmasına ve bu sınava gitmek istemesine rağmen ulaşım imkanından dolayı katılamayacağını söylüyor,bir çok arkadaşımız da artan vaka sayılarından dolayı tedirgin ki -pandeminin başından beri ulaşılan en yüksek sayıları yaşıyoruz- ve bir çok kişi de şartlar böyleyken gidemeyeceğiz sınavın parası bari iade edilsin diye talepte bulunuyor. Yani açıkca kimsenin ertelensin de süreç geciksin gibi bir talebi yok aslında. Biraz empati yapmak gerekiyor. Bir yarışsa bu sınav şu an tüm adaylar eşit şartlarda değil. Belki hiç bir zaman eşit olmadı ama birinin evinden çıkıp 10 dkda varacağı sınavla diğerinin 8 saatlik yol öncesi kapasitesi dolmadı diye otobüsünün kalkmayacağı ve giremeyeceği sınavın şartları eşit değil.
-
@maxim malesef haklısınız ama dediğim gibi 4 gün kala taleplerimizi ciddiye alacaklarını hiç sanmıyorum. Sınav yapılırsa emanetçi durumunu ne yapacağız bi fikriniz varmı? Emanet alan bir yer yokmuş
-
@gomez_12 abartma hocam eylül ekim falan naptın. insanlar heralde keyfi istemiyor bu ertelemeyi aç önceki bikaç sayfayı oku istersen. herkes işsizlikte beklemenin ne kadar zor olduğunu da gayet iyi biliyor zaten.
-
@beirutde Arkadaşın ailesi, anıları vs. her şeyi Ankara'daymış. Tek cümle yeter herhalde.
-
@as-soon-as kendim şu dönemde ankarada değilim ama
-
neden hemen art niyetli düşündüğünüzü anlamadım. neyse zaten kendi açımdan yazmamıştım...
-
Arkadaşlar merak ettiğim şu eğer cuma günü tam kapanma kararı alınırsa otobüsle seyahat serbest oluyor mu yoksa o da mi olmuyor eğer olmuyorsa aradığımız zaman bunu ayrıca belirtmemiz lazım geçen hafta birkaç kişi aradık faydası olmadı Anadolu üni veya bddk aranilacaksa topluca aramamiz lazım on onbeş kişinin araması dikkate alınmıyor
-
@busrab genelde arabayla birileri mutlaka emanet alır, Vakıfbank’ta Ankara’da okulun kantini açılmıştı. Merak etmeyin, emanet konusunda mağdur olacağınızı düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar herkese öncelikle merhaba. Geçen hafta sınavın bir ihtimal erteleneceğini tahmin ediyordum ama bugünden sonra iptal olması bana zor geliyor.
Merak ettiğim konu ise, yukarıda bir arkadaşımızın da bahsetmiş olduğu GK-GY sınavı. Bildiğimiz üzere Halkbank ve Vakıfbank sınavlarını da Anadolu Üniversitesi üstlenmişti ve sadece Genel Yetenek kısmından sorumluyduk. Hatta yanlış hatırlamıyorsam sınav yönergesinde Genel Yetenek kısmında hangi konulardan sorular geleceği açıklanmıştı bu iki banka tarafından.
Bu sınavda Genel Kültür'ün de eklenmesiyle, KPSS formatında mı olacak sorusu aklıma takıldı. Eğer öyle olacaksa Genel Yetenek kısmında Türkçe soruları da gelir mi bunu merak ediyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Aradım fakat bilgi vermediler.
Son olarak konu biraz dağıldı farkındayım, herkes yasakları ve ulaşım problemlerini konuşuyor ve birçoğumuz bu durumdan mustarip. Karşıt görüşteki iki tarafa da hak veriyorum aslında ama sınava çalışmamışsınız ve ertelenmesini istiyorsunuz diyen kişilere çok da hak veremiyorum. Doğrudur, öyle olduğu için ertelenmesini isteyenler de vardır ama bundan önceki Halkbank ve Vakıfbank sınavına girip mülakata kalan kişilerden bazıları da bu sınavın ertelenmesini istiyor olabilir değil mi? Şimdi siz bu kişilere yeterince hazır değilsiniz ve ertelenmesini istiyorsunuz diyebilir misiniz? Pek sanmıyorum. Diğer yandan bu pandemi sürecinin daha ne kadar gideceği kestirilemiyor. Banka süreci uzatmak istemeyebilir o konuda da hak veririm. Sonuç olarak yapacak bir şey yok, son dakika haberiyle ertelenmezse ki kuvvetli bir ihtimal değil, hepimiz bu hafta sonu sınava gireceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun, iyi çalışmalar başarılar.
-
@gomez_12 hocam yanlış anlaşıldığınızı zannetmiyorum. Burada kimse kötü niyetli değil. Belki mezun olup şartlar sizi zorladığında bizi anlarsınız ki umarım o durumlara kalmadan bizlerin çektiği zorlukları görmeden atanırsınız. Maddi manevi herkes bu dönemde zaten zorlanıyor hastalığın tavan yaptığı dönemde sağlığımızı da zorlamanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Sadece kendimizin değil ailemizin de sağlığını yüksek oranda tehlikeye atıyoruz, onlar da önemli. Bayramda tam kapanma olacaksa o zamana ertelenebilir. Sayılar daha azalır. Vakıfbank’ta ertelendi ama kimse mağdur olmadı. Tedbirler alındığında birçoğumuz icin çok geç kalınabilir endişemiz bu. Sağlıcakla kalın.
-
Vakıfbank bu tarz ulaşım problemlerini dikkate alıyor. Bu seneki Vakıflar Genel Müdürlüğü yazılı sınavı da haftasonu idi ve onlar da sonradan haftaiçine almıştı. Sınav tamam önemli ama insanlara bu kadar sorun yaşatmak da çok kötü çünkü o sınava girecek kişi yüzlerce km uzaktan geliyor bir de şehiriçi ulaşım vs. uğraşıyor...
-
Arkadaşlar aranızda hiç işe giden her gün toplu taşıma kullanan yok herhalde ya vakıfbank sınavına girdik öyle bir izdiham kalabalık vs yoktu
-
@muddei-hususi Arkadaşlar otobüs bulamıyor bu hala geliyor 'vakıfa da girdik ama' diyor
-
@muddei-hususi hocam hatırlarsınız Vakıfbank sınavı birden fazla sınav merkezinde(10) yapıldı. Ziraat sadece Ankara ve İstanbul’da yapılıyor. Bunun icin iki merkeze yığılma olacak. Ankara’da mısınız bilmiyorum ama YDS sonrası otobüsler minibüsler hıncahınç dolmuştu. Haftaici işe gitmekle ve haftasonu dışarı çıkmak farklı. Şu an ulaşım metroların kapatılması otobüs seferlerinin azaltılması ile zor. Vakıfbank’ta minibüslerde otobüslerde metroda çalışıyordu.
-
@maxim ya şu adama laf anlatmaya uğraşmayın. adam provokatör. her dakika gelip ortalığı karıştırmayı başarıyor bir şekilde.