Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@abcdefg Hocam bundan önceki alımda tüm uzman yardımcıları İstanbul için mi alınmıştı yoksa farklı illerde görevlendirilenler de olmuş muydu?
-
@petecastiglione ziraat bankası için istanbul, katılım için istanbul dahil farklı iller
-
@abcdefg Teşekkürler hocam. Peki tercih edilen il dışında görevlendirilenler de oldu mu acaba?
-
@petecastiglione olmadı maalesef hocam. eğitim sürecinde başka kuruma geçenler yerine yedekler çağrıldı sadece
-
@abcdefg hocam peki uzman yardımcılarının içinden seçilen müfettişler neye göre belirlendi, İstanbul ziraat bankası için durum geçerli miydi?
-
Hocam son sorum :)) Eğitim haftasonları da oluyor mu?
-
@shewolf katılım için geçerliydi o durum hocam. neye göre belirlendiğini tam bilemiyorum
-
@blueanemon çok şükür ki olmuyor
-
@abcdefg hocam merhabalar. Müfettiş Yardımcıları için maaş, yan haklar, özlük vs. gibi konularda bilginiz var mı acaba?
-
@leviatanamayan normalde uzman yardımcılarıyla aynıydı hocam. ama turnelerde ekstra da alıyorlar diye biliyorum
-
@abcdefg Anladım hocam teşekkür ederim
-
@leviatanamayan rica ederim hocam
-
@abcdefg hocam nasil yani? Katilim uzman yardimciligi mulakati icin gidip de mufettislik kadrosuna giren mi oldu? var mi voyle bir ihtimal cidden, yasanmis mi bu?
-
@devrikmudur hocam açıklık getiremedim galiba şöyle anlatayım eğitime uzman yardımcısı olarak başlıyorlar. eğitim bitmesine yakın tarihte şubelerde hangi birimlerde çalışılacağı bizlere tebliğ edildi. bu arkadaşlara tebliğde müfettiş yardımcısı oldunuz denildi. sanırım katılımda o esnada müfettiş yardımcısı eksiği oluştu 2-3 kişilik. onlarda 2 3 kişiye yeniden sınav yapmak yerine bu arkadaşlardan seçelim dediler. o şekilde olacağını kimse bilmiyordu zaten
-
@abcdefg hocam cevaplar için teşekkürler yedek listesi açıklanmış miydi aciklanmadiysa da alandan ve gkgyden geçip ing barajına takilanlardan mi cagirildi bu konuda bilginiz var mi ? Bir de yedek çağrılan iki üç kişi miydi sayı olarak yoksa daha mi fazlaydı
-
@adams kazananlar ve yedek listesi açıklanmıyor hocam kimlik no girilerek sonuç öğreniliyor. baraj konusu ve yedek sayısı ile ilgili maalesef bilgim yok.
-
@abcdefg anladım teşekkürler mantıken zaten ingilizceden geçen herkesi mülakata çağırdılar yedek ihtiyacına da diğer barajlardan geçip bir iki soruyla ingilizceden kalmış olanlardan cagirmalari lazım ama şans o zaman öyle bir ihtiyaç olmuş bu sene olur mu olmaz mi bilinmez tabi
-
Arkadaşlar Ziraat uzman yardımcılığından girmiştim ing 21 gk/gy 36 alanım 23 te kaldı yedeklerden çağırılma veya farklı bir pozisyon için çağırılma mümkün müdür? Bilgi sahibi olan var mı?
-
@miy önceki sayfalarda bir arkadaş alandan 20 yapıp uzman yardımcılığı için mülakata kaldığını söyledi bu durumda mühendisler için mi alanı %40a çekmişler bu konu da aydinlansa iyi olacak
-
@adams Sanırım katılım için baraj %40'a düşürüldü hocam. Yanlış anlamış da olabilirim