Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@tnr17 2 temmuzda bitiyor yani önümüzdeki cuma günü. 10 gün sonrada açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
@marsiyal hocam bayram tatili yaklaşmış olacak, sonrasına erteleme ihtimalleri olabilir bence.
-
@tnr17 bayramdan sonra açıklanacağı söylendi
-
Mülakata giren arkadaşlara bişey sormak istiyorum projeyi sunmamız için kürsü varmı yoksa slayt kumandasıyla mı sunuyoruz ?
-
@mojman önünüzde pc var .Usb yi takıp kendiniz kontrol ediyorsunuz.
-
Arkadaşlar slaytta fotoğraflarla beraber yazdığım metinleride yazsam özeti çıkarıp anlatsam onlara sorun olur mu okuyorsun demezler değil mi ?
-
@ruru Tamam hocam,teşekkür ederim.
-
@cilasik08 Sorun olmaz bence ama yine de projenizle alakalı görseli koyup altını sözlü olarak doldursanız daha hoş olur sanki. En azından iyi hazırlanmış ve daha önce prova yapmış belli ki derler hocam.
-
@leviatanamayan Hocam slaytım 17 sayfa bide slayt kaydediliyor diyorlar hiç bişey yazmadan ne anlaşılacak ki ?
-
Bu arada slaytın kopyasını onların bilgisayarında bırakmamızı istiyolar
-
@sitareee Çok geçmiş yaa 1 ay var resmen.
-
@cilasik08 Eğitim sunumunda yaklaşık 5 sayfalık bir sunum istediklerini ve olabildiğince kısa tutulması gerektiği yazıyordu. şöyle yapın böyle yapın diyemem ama bir göz atın eğitim sunumuna derim.
-
@sitareee Teşekürler hocam cevabınız için
-
@gearcy eğitim sunumuna baktım 5 sayfa yazmıyor zaten 7 dk anlatılacak slaytın 5 sayfa olması çok az değil mi ?
-
@mojman ben sozlu olarak anlattim sadece.slayt icin bilgisayar var.
-
@cilasik08 egitime katildiniz mi bilmiyorum ama anlatan kisi 5 6 sayfayi gecmesin demisti bize.
-
@retro anladım dostum bende o zaman slaytları birleştirmeyi deneyecem yani resimleri küçültüp yan yana koyacam sıkıntı olmaz herhelde?
-
arkadaşlar isterseniz 30 slayt koyun sıkıntı yok evde provanızı yapın max 5-6 dk. olacak şekilde ayarlayın yeter yoksa gösteremeyeceğin veya anlatamayacağın slayt sayfaları ancak süreyi iyi kullanamadığından ötürü senin aleyhine çalışır. Benim slaytım mesela 6 sayfaydı başlık ve teşekkür harici kalan kısmı. Yine de yetiştirmek için zorlandım gaza bas dediler bana. Çünkü söylediğiniz şeyler ilgilerini çekerse araya girip soru soruyorlar siz de tatmin edici cevap verene kadar 1-2 dakika da öyle gidiyor o süre de sizin sunum zamanından gitmiş oluyor bir bakıma ne kadar kısa ve net o kadar iyidir.
-
@cilasik08 Eğitim sunumunda geçmiyormuş cidden ama mülakata hazırlık videolarında da 5 slayt civarı diyolardı başlık hariç 4 yaptım ben de. Bir de size sorulduğunda cevaplayabileceğiniz, slaytta olmasına çok da gerek olmayan ayrıntıları koymayın denilmişti.
-
biriyle iletişime geçebilen olduysa mülakatların açıklanmasıyla ilgili bir zaman var mı bildiğiniz. Birde olumlu olursa acaba ihbar süremiz şuan çalıştığımız yerde nasıl ayarlanacak?