Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Merhaba arkadaşlar ziraat teknoloji mülakatına girenler bilgi paylaşımı yapabilir mi?
-
@sitareee hocam ne gibi sorulardı paylaşırsanız çok sevinirim
-
@ruru hayır hocam öyle birşey yok
-
@raistlinmajere Ben de bugün girdim mülakata. Önce kendimle ilgili bilgileri anlamamı istedikler ve anlattıklarımla ilgili sorular sordular, biz şu pozisyonu düşünsek sen yapabilir misin gibi gibi sorular sordular. Proje anlatma kısmında ise ben anlatırken ara ara bölüp sorular sordular ki benden önce çıkan bir arkadaş da onu bölüp sorular sorduklarını söylemişti. Proje anlatımı bittikten sonra ise çok daha detaylı sorular sordular. Tutumları nasıldı diye soracak olursanız heyecanın verdiği birşey olabilir ki benim gülerek çıktığım bir mülakat olmadı. Herkese başarılar
-
@sugarspoon hocam ne sordular detay olarak bankayla ilgili mi alanla ilgili mi
-
Dün girdim ben de. 4 kişi var komisyonda. Genelde 2si soruyor 2si not alıyor. Bana sunumumla ilgili bir şey sorulmadı. Bu iyi mi kötü mü anlamadım açıkçası
-
@sugarspoon hocam detay derken projeyle alakalı mi
-
Merabalar sabah girdim ben de mülakata kendimi tanıttıktan sonra kişisel birkaç şey sordular daha sonra faizle ilgili sorular geldi politika faizi şu an ne durumda artmakta mı azalmakta mı şöyle bir durumda faizleri ne yönde değiştirmek lazım ya da yatırım ve harcamaları artırmak istesek ne yapmamız lazım gibi. İşsizlik verilerini sordular, tercih etmek istediğim birimi söylediğimde peki bu birim ne iş yapar niye ihtiyaç duyuyoruz dediler onun üzerine birkaç soru daha soruldu. Bankacılıkta sır nedir sır tutabilir misiniz gibi bir soru geldi daha sonra sunuma geçtim bölmeden dinlediler onunla alakalı birkaç soru sordular kısa bir mülakat değildi ama genel olarak gergin bir ortam yoktu güler yüzlülerdi
-
@nrpsmf teknoloji tarafı için mi girdiniz peki?
-
@liliumdaisy Alan bilgisi kimseye sormamışlar anladığım kadarıyla yani panik yapacağınız şey alan sorusu olmasın şu işi yapar mısın, neden yapabileceğini düşünüyorsun tarzında peşpeşe sorular sordular ben biraz bunaldım detaylar proje ile ilgili tabiki sonuçları ne olur neden böylr bir proje hayata geçsin gibi gibi daha da detaylandırmamı isteyen sorular sordular
-
@ilayda_, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
@nrpsmf teknoloji tarafı için mi girdiniz peki?
Hayır ben finans grubu için girdim
-
süreçle ilgili bilgi verdiler mi ne zaman mülakatlar biter ve geri dönüşler yapılırmış? Olumlu dönüş olursa ne kadar süre izin verilecek iş yerimizden ayrılmamız için.
-
Proje olarak hiç yapılmamış özgün birşey mi anlattınız yoksa var olan bir projeyi mi sundunuz
-
@burkbayrak ben aslında tema olarak sektörde yer alan ama yeterli olmayan bir sorun için çözüm önerisi sundum mobil bir uygulama. Yani var olanın iyileştirilmesi diyebiliriz.
-
Mülakatta yaptığınız sunumun istenildiği mail aldınız mı?
-
@sugarspoon evet aldım
.
-
Müfettiş yardımcılığı için mülakata giren oldu mu acaba aramızda?
-
Arkadaşlar ben de mülakatımı dün gerçekleştirdim katılım bankacılığı üzerine çok sorular aldım, bu pozisyon çoğunlukla şubede satış ağırlıklı, ama sen kendine öyle bir yol seçmemişsin gibi bir yorumları oldu ne düşündüğümü sordular bu noktada. Mülakatçılar gayet iyiydi bence tavırları ve yaklaşımları olumluydu. Sunumu daha da hızlandırmam noktasında gaza bas diye bir telkinleri oldu. Merkez bankacılığından bir kaç soru geldi. Para basılması, merkez bankalarının bilanço büyükleri global olarak enflasyonu tetiklemesi noktasında bir soru geldi. Yarım saatin üzerinde sürdü mülakatçılar 4 kişiydi 2 kişi ziraat bankasından katılıyormuş. 2 kişi de ziraat katılımın üst yönetiminden oluyor. Oradaki arkadaşlardan birinden duyduğum TKBB başkanını sormuşlar, katılım bankacılığı neye göre bankacılık yapar gibi bir soru sormuşlar esasları, ilkeleri nelerdir bağlamında.
-
@mouseblood katılım için girdiniz sanırım
-
@marsiyal evet ziraat katılım uzman yardımcılığı pozisyonu için.