Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
kazanan arkadaşları tebrik ederim. yedek listesi kaç kişi acaba bilen var mı sıraya göre mi çağrıyorlar?
-
Arkadaşlar ben ziraat katılım için girmiştim ama mülakat sonucu bulunamadı yazıyor olumsuz mu oldu yoksa açıklanmadı mı anlamadım
-
ziraat katılım için girenler linki bırakıyorum arkadaşlar
https://www.ziraatkatilim.com.tr/bizi-taniyin/insan-kaynaklari/mulakat-sonucu-sorgulama
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum çok şükür bende de asıl yazıyor
-
Mülakat sonucu asil yazıyor çok mutluyum çok şükür.. kazandık anlaşılan. Görev yeri de İstanbul.
-
@mouseblood katılımda açıklandı mı
-
Müf.yrd. kazanan var mı?
-
@ankara19 açıklandı evet asil yazıyor benim çok şükür.
-
Mülakata kalıp katılmamıştım bu kadar hızlı açıklanıp genel sonucu olumlu görünce hafif bir pişman oldum. Kazananlara tebrikler.
-
sonuçlanan alımlar dolayısıyla ziraat uzman yardımcılığını kazanıp feragat edecekler var mı arkadaşlar? Yedekler kaç kişiye kadar sonuçlanır sizce?
-
Arkadaşlar Katılım Ankara için 1. yedeğim. Sizce şansım nedir? Geçen senelerde nasıl oldu biliyor msunuz? Bir de Ankara’ya kaç kişi alınacak bunu nasıl öğrenebiliriz? Ankara için feragat edecek arkadaşlar varsa lütfen söyleyebilir mi? Teşekkür ederim.
-
@biberot toplamda 14. yedek kişiye kadar sıra gelmiş sizin sıranız eğitim sürecinde gelir muhtemelen çünkü başka yere atanıp eğitimde istifa edenler olmuş 2018 alımında forumdan incelemiştim. 1.sıra kesinlikle gelecektir diyebilirim o gördüklerime göre.
-
KONYA kazanıp feragat edecek var mı?
-
@mouseblood anladım hocam. Ama sanırım her sene için böyle bir garanti yok. Gerçi bu sene çok alım oldu. Guy, duy, sayıştay vs. de yeni açıklandı, bekleyip göreceğiz, bir de ankaraya kaç kişi alacaklar bunu öğrenmemiz mümkün mü?
-
@tnr17 bende başarısız yazıyor, kazananları tebrik ederim.
-
@civedik bende de başarısız yazıyor. Yedeğe bile girememişiz, acaba uzmanlık teklifi gelir mi?
-
şükür bundan da elendik.
-
@tnr17 sanmam, uy yedekler de belli çünkü.
-
2018’deki alımda 7. yedek olarak girdi bir arkadaşım. O zaman 15 yedek olduğunu ve eğitimin ikinci haftası hepsinin çağırıldığını söyledi. Bu alımda 60 civarı yedek olduğu söyleniyor. Ben de şu an Ziraat Uzman Yardımcılığı için 10. yedeğim. Bekliyoruz bakalım. Asil olup da feragat edecek olan var mı arkadaşlar?
-
@biberot, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
m hocam. Ama sanırım her sene için böyle bir garanti yok. Gerçi bu sene çok alım oldu. Guy, duy, sayıştay vs. de yeni açıklandı, bekleyip göreceğiz, bir de ankaraya kaç kişi alacaklar bunu öğrenmemiz mümkün mü?
senin yedekliğin ziraat katılımın bir sonraki açacağı toplu alım ilanına kadar sürüyormuş yani hakkın baki gözüküyor Ankara'nın kaç kişi alacağını ise ben bilmiyorum maalesef ama şube sayısı olarak bakınca İstanbul en çok, Ankara ikinci en yüksek alımın olduğu il olmalı