Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@marsiyal kardeşim baht açıklığından bir parça üzerime sal gelsin de buralara bende 5 senenin özgeçmişini yazayım
-
@gencbiraday kardeşim sende icra müdürü olacaksın hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla.
-
Sırada sözleşme imzalama var. sanırım bayramdan önce imzalarız. acaba imzalamak için illa istanbula genel müdürlüğe veya çalışma iline mi gitmek gerekiyor yoksa her ilde yapılabilir mi?
-
benim de müf. yard. olmamış arkadaşlar. halbuki mülakatın bütün aşamaları gayet olumlu geçmişti.
-
@gearcy haber edecekler heralde bu gibi durumlar için iş yerimizden ayrılmadan o sözleşmeyi imzalayabilecek miyiz ki?
-
@marsiyal vay kardeşim yıllardır seni tanıyoruz ingilizce bilgini hiç söylemedin;))
-
@gearcy eğitimde imzalatmazlar mı ki?
-
Hocam bu yedeklerin durumu ne olacak acaba ziraat finans için? 60 yedek ayrılmış bir fikriniz var mı? ne kadar yedeklerden alım olur acaba
-
ziraat katılım için ulaşmaya çalıştığımda insan kaynakları bugün veya pazartesi günü sizi arayacak dedi genel müdürlük şuan bağlamıyorlar, soramadım sorularımı.
-
Çok şükür ben atandım. Hedefi uğruna çabalayan herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah. İlerleyen senelerde bu sayfaları okuyacak olan arkadaşlar için bir not bırakmak istiyorum. Not: 2 Temmuz'da biten mülakatların sonuçları, 8 Temmuz'da açıklandı.
-
Merhaba arkadaşlar kişilerin 7-8 ağustostaki kpss sınavına girememeleri için bankanın sınav tarihine denk gelen haftasonuna zorunlu eğitim koyacağı yazıldı. Daha önce vakıfbankta da olmuş sanırım bu durum. Bilgisi olan var mı acaba?
-
ben demin arandım banka tarafından asil olarak kazandığımı tebrik ettiklerini söylediler. Eğitimler Ankara'da değil şuan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi kampüsünde gerçekleşeceğini İstanbul'da ikametim olup olmadığını sordular. Çalıştığın kurumdan istifa edebilirsin şuan, ay sonu itibariyle kurumun ile ilişkin kalmaması gerek dediler. Kılık kıyafet, yer - saat, program bunları ilerleyen zamanda bildiriceklermiş.
-
Kazananları tebrik ederim arkadaşlar. Yedekler olarak umutlu olmalı mıyız sizce? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Özellikle mühendis alanında yedek olduğum için şansım daha mı düşüktür 60 yedek içerisinde? -
@mouseblood sizin katılım mıydı?
-
@kubilay-t evet katılım uzman yardımcılığı
-
@mouseblood kalacak yeri banka ayarlamıyor mu?
-
@buzdevrisid ayarlıyor ben istanbul'da oturduğum için onlar evinden gidip gelebilirsin değil mi dediler ben de tamam dedim.
-
@mouseblood misafirhanede kalsan daha iyi bir deneyim olur diye düşünüyorum.
-
Finans grubunun eğitimi ankarada olacakmış ama. mülakatta yardımcı olan ik cı arkadaş öyle demişti ve kabul edilince burada sözleşme imzalayacaksınız demişti. o yüzden istanbulda imzalamak şart mı dedim ama bence eğitimden önce imzalatırlar zira eğitim sırasında maaş da alıcaz. Bu işler uzun sürdüğünden eğitimden önce halledilir heralde.
-
Kazananları tebrik ederim. Ama tespitlerim hakkıyla girenlerin olduğu ama yarısının gene akraba/dayı/torpil kontenjanından dolduğu bilgisi mevcut. Şu mülakatlar artık objektif olmalı. Yeminle yakacam kendimi bir gün. Sözgelimi pişmaf soyadlı genel müdür yardımcısının akrabası var. Daha sonra benim dost dediğim insanların siyasileri devreye sokarak girmesi olayı var. Var da var. Bu düzen devam ettikçe bir çok insanın ahını alacaksınız. Hakkıyla girenler var, burada da mevcut, biliyorum lafım size değil. Beni okuyan bazıları ise kendilerini biliyor. Umarım Allahın adaleti bir gün bulsun dileğimle.