Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@blueanemon inşallah bir şeyler uydurucağım artık proje olarak inovatif bir şey düşünmüyorum daha düz bir öneri gibi bir şey var kafamda bakalım, yarın eğitime girince belki biraz daha netleşir. Aslında ben sözel sunumuma güveniyorum süre olarak net bir şey söylendi mi slaytlar vs uzar baya 5 dakikalık bir sunumsa ben bunu sözel olarak slaytsız yapmak istiyorum aslında. Slaytı yapıp bu sefer başlıklara göre sayfa sayfa ilerlemezsen süre de az bu sefer neden slayt yaptın madem biz dinleyen olarak oraya bakmayacağız, gereksiz falan diye beğenmeyebilirler gibi geliyor.
-
@mouseblood adrese baktığımda ziraat katılımın eminönü şubesi olarak gözüküyor kapı numarasına bakınca sizde de öyle mi arkadaşlar?
-
@mouseblood bence beğenmeme gibi bir durumları olmaz slaytı da.Sunum süresi 5-8 dk arasında olacak ben konuyu anca toparlarım 8 dk da diye slayt yapmaktan vazgeçtim.Dezavantaj yaratacağını da düşünmüyorum.Slayttan sunmanın da anlatıcı için avantajı olacaktır akışta kalması kopmaması anlamında bence.Yarın eğitime girdiğinizde proje içeriklerine bakarsınız.Gerçekten içiniz rahatlayacak benden söylemesi
-
@mouseblood ben genel müdürlük diye anladım ama.. yanlış anlamış olabilirim
-
@blueanemon sırf ondan değil başka seçeneklerim de var şu an da kararsızım zaten bakalım
-
Silinmiştir
-
@qwert13 ben de e devletten cıkarıp götürücem sonuc olarak mezun oldugumuzu resmi olarak belgelememizi istiyolar sadece, bence kabul ederler
-
Arkadaslar neden katılım tercih ettiniz
-
@ruru ben açıkcası yeni ve gelişime açık olduğunu düşündüğüm için ziraat markasının altındasın yine zaten başka özel bir katılım bankası olsa açıkçası düşünmezdim. Katılım bankacılığının özellikle ziraat katılım ve vakıf katılımın Türkiye'de ilerleyen yıllarda ciddi büyüklüklere ulaşacağına inanıyorum.
-
@blueanemon bu arada 5 dk sunum için geri kalan 3 dk da bize sormaları içinmiş dünkü eğitimde Seçil hanım öyle dedi yani max 6 dk olacak şekilde kendinizi ayarlayın dedi. Ona göre yapmanızı öneririm.
-
@ruru aaa bize böyle bir bilgilendirme yapılmamıştı çok teşekkür ediyorum
-
@blueanemon rica ederim. yani ben öyle duydum diye hatırlıyorum yine de bir sorun isterseniz başkalarına yanlış bir şey de söylemiş olmak istemem
-
@meltem35 olsun Hocam duyduysanız doğrudur
-
Heralde bugün bizim grupla birlikte eğitim sürecinde sonlandı ilk mülakat pazartesi günü mü arkadaşlar şimdiden heyecanlandım umarım hepimizin gönlüne göre olur.
-
Arkadaşlar herkese başarılar dilerim.Allah en hayırlısını versin gönlümüze göre olsun inşallah.Bol şanslar
-
Arkadaşlar e mobil üzerinden mülakat sunumu adı altında slaytları yüklemişler zoom eğitimine katıldığım halde katılmadı yazıyor sadece bende mi böyle
-
@23sd bunun sorun olmadığını söylediler bana telefonda
-
@mouseblood teşekkürler şimdi mail geldi henüz güncellenmemiş
-
@23sd ben 4 haziranda girmiştim bende de katılmadım gözüküyor
-
Acaba çantamızla mı gireceğiz içeri mülakata ya