Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@tomjoad hocam sonuçta bir iş görüşmesi eğitimi biraz daha uygun giyinmek gerektiğini düşünüyorum. Asıl mülakata sakalsız girmeseniz daha iyi denildi eğitimde. Ancak eğitime sakalla gelenler vardı. Sorunda olmadı
-
@liliumdaisy eğitimdede söyledikleri gibi mutlaka ziraat bankasının vizyon-misyon-tarih-değerlerini öğrenin iyice tanıyın.son kampanyalarına bakın.
ben 2018de girdim. Ziraat bankası 3 aşamada yaptı mülakatımı(resmi olarak bölmediler ama ben böyle diyorum)
1.aşama Önce kendimi tanıtma.
2.aşama zşraat bankasının tarihini zordular genel müdürünü sordular
3. aşama teorik bilgiler sordular. Genel bankacılık ve iktisat konuları. Banka bilançosu. -
linke tıkladığımda acılmıyor bende aynı problemi yaşayan oldu mu? rica etsem paylaşan arkadaş tekrardan atabilir mi?
-
@liliumdaisy Merhaba Dostum paylaşan arkadaş silmiş herhalde ben de giremiyorum. Elinde olan arkadaş tekrar paylaşabilirse bizim için iyi olacaktır
-
Katılım için mail almayan kaldı mı?
-
@braveheart kaldı hocam. Bekliyorum hala. Mülakatım 21 Haziran'da
-
gelmedi hala mail arkadaşlar muhtemelen haftaya cuma bize gelecek.d
-
Silinmiştir
-
-
Merhabalar Ziraat Teknoloji için bildiğiniz veya şuan içinde bulunduğunuz bir telegram veya whatsApp grubu var mı ?
-
Arkadaşlar proje konusunda ilerleme kaydettiniz mi acaba ? Okumalar yapmama rağmen hala kayda değer bir şey oluşturamadim. Var olan projeler üzerinde mi çalışıyorsunuz yoksa özgün bir şeyler üzerinde mi
-
@pareto-optimumu ben var olan bir uygulamanın iyileştirilmesi üzerine bir slayt hazırlıyorum. sonuçta mülakat ekibi de sektöre yeni girecek birinin süper bir proje çıkarmayacağını biliyordur o yüzden panikleme aşamasını kendimce atlattım.
Sektörde çığır açacak yeni bir projesi olan zaten mülakatta harcamasın , iş geliştirmecilerle görüşüp patent-telif hakkı falan alsın hocam -
Ben de hala slayt mı yapsam sözel mi sunsam ona karar veremedim
-
@roch doğru diyorsunuz hocam benimde aklıma sonunda bir şeyler geldi. İçimi de rahatlattıniz yorumunuzla, başarılar dilerim.
-
@blueanemon bence görsel olarakta destekleyin sunumunuzu slaytlarla.
-
geçen yüksek lisans dersinde slaytla sunum yapayım dedim ben pas geçiyorum arkadaşlar slayt işini. Ama insanlar nasıl öyle şekil şekil yapıyor anlayamıyorum
-
bizim video eğitim-mülakat her neyse yalan oldu galiba hiç bir gelişme yok.d
-
@mouseblood benim mülakatıma 1 hafta kaldı bende de ortada bir şey yok.
-
eğitim için hala e-mail almayan var mı?
-
@joker94 var hocam