Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Ziraat Katılımı kazanan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. Sizlere sorum biz şimdi ne yapacağız? Ben aktif olarak bir şirkette çalışıyorum, bize hiçbir bilgilendirme yapılmayacak mı? İhbar sürelerimiz ne olacak, çalıştığımız yerden ne zaman istifa edelim, eğitim ne zaman, evraklar ne zaman nereye götürülecek vs...
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun, finans grubu için yedeklerdeyim ben de.
Başlıkta diğer arkadaşların da yazdığı gibi bu sene biraz farklı bir sene, guy duy vergi hazine vs. Çok fazla alım geçen hafta açıklandı. Önümüzdeki haftalarda vakıfbank açıklanacak ve bddk gibi bir çok kurumun sınavı var.
Özellikle benim gibi vakıf'ın sonucunu da bekleyen çok aday var. Hem yedekler arasından kazanıp yedek sıranızı öne çekecek hem de ziraati kazanıp vakıf'a gitmediği için vakıf'ın yedeklerine çok cabuk sıra gelecektir.
Yani önümüzdeki süreçte kurumları takip etmekte yarar var
-
Benimde olumlu olmuş dostlar. Guy ve bunun arasında biraz kararsız kaldım. Ne dersiniz ikisinide değerlendirebilecek bir arkadaş var mı?
-
Ziraat Katılım İstanbul için feragat veren var mı?
-
@marsiyal rahat ve stressiz bir iş ortamı için guy rekabetçi bir ortam için ziraat tercih edilir .
-
Merhabalar, il tercihim başkaydı ama asıl istediğim şehir olan ankarayı kazanmışım. çok mutluyum. Bir sorum olacak, Ankara kazananlar şube demi çalışacak, Ankara'da genel müdürlük minvalinde bir yapılanması var mı Ziraat Katılım'ın? Teşekkürler
-
@devrikmudur garip bir durum olmuş mülakatta böyle bir diyalog mu oldu ben başka yeri tercih ettim ama ankara'da da çalışmak isterim falan dediniz mi:)
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum umarım işler istediğiniz gibi yürür bana uzman yrd. yedek11 çıkmış ya gelme ihtimali pek yok sanırım.
-
Mülakat dahil her şey çok iyiydi fakat gene karavana. Hakkıyla kazananları tebrik ederim. Ama referansla (torpil) girene de başarısızlıklar dilerim
-
@marsiyal hocam hayırlı olsun guy neresi sizin?
-
İstanbul guy ve ziraat kazanan varmı dostlar
-
Banka mulakati icin referans gerekiyor muydu?Benim normal gecmisti ama olumsuz olmus.Tecrube acisindan kazanan arkadaslar paylasirsa sevinirim.
-
@retro sıfır referans olumlu olmuş benim
-
@retro referansım yoktu olumlu oldu benim de aynı şekilde
-
@marsiyal uzmanlik icin girdiniz degil mi?Tebrikler.
-
@retro hocam valla benim hiç referansım yoktu ve umudum da yoktu bu yüzden. Ama oldu. Gerçekten şaşırdım. Açık konuşmak gerekirse mülakata girmeden önce önyargılıydım alınacak kişiler bellidir zaten diye.
-
@joker94 olabilir tabi.cok uzuldugum bir durum olmadi acikcasi ama merak ettigim icin sordum.Tesekkurler.
-
@mouseblood duyurulara bakın 2 agustos ankara eğitim başlaması denmiş
-
@marsiyal kardaşim kaderin açıldı çok şükür :))
Ingilizce baraji varmıydı -
@maziyebirbakıver vardı hocam yüzde 50. Çok sağolun bende şaşırdım