Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Vakıfbank kazanırsa katılımdan feragat etmeyi düşünen var mı peki ???
-
ya benim istifa etmem lazım artık ama güvenemiyorum ki böyle sözlü hiçbir yazılı evrak yok sözleşme yok problem yok siz istifa edin diyorlar normalde bankalarda süreç böyle mi ortada kalırsak ne olacak
-
@mouseblood ne istifası hocam ?
-
@sign-in çalıştığım şirketten istifa etmem lazım şu an ihbar sürem de var zaten. Bankadan resmi bir teklif, sözleşme sunulmuyor ki bize ona güvenemiyorum ay sonu başlatmıyoruz seni deseler kime dert anlatacağız
-
Keşke uzmanlığa girseymişim, müfettiş yardımcılığından elendik, diğer bankalar gibi en azından uzmanlık teklif etselerdi bari. Kaldık öylece.
-
bir aktif çalışan kişi ben olamam heralde değil mi ya benim durumumda olan yok mu
-
@mouseblood Bugün işe alım detaylarıyla ilgili bir mail geldi ziraat finansdan. 1ağustosta belge teslimi yapacakmışız. Orada sorularımız için telefon numaraları da vermişler. size de geldiyse arayıp bir sorsanız. benim bin tane sorum var yarın hepsini sorucam.
-
@gearcy bana gelmedi ziraat katilim oldugum icin mi acaba herhangi bir mail almadim sonuc ilanindan sonra
-
@mouseblood Ziraat finans ile katılımın eğitim süreci farklı işliyor anladığım, o yüzdendir.
-
katılımdan işe girişle ilgili mail alan olmadı değil mi? Elimde resmi bir evrak bir mail olsun istiyorum istifa etmeden önce
-
@mouseblood arayıp bilgi alabilirsiniz.Sizin icin daha saglikli olur.
-
Finansdan olup mail alanlara bir sorum var. Mailde sıraladıkları sağlık testlerini iş yeri hekimimi yapacak? yani o testler iş yeri hekimi muayenesi mi oluyor yoksa hem testleri başka yerde yaptırıp hem de iş yeri muayenesine mi gireceğiz?
-
@gearcy hocam benim anladığım o testleri yaptırıp işyeri hekimine getireceğiz ve o da kontrolden geçirecek yani muayene edecek.
-
@hsnctn Evet sanırım öyleymiş hocam. tetkikleri bir hastanede yapmamız lazımmış.
-
Arkadaşlar merhaba,
Kazanan, kazanamayan herkes için hakkında hayırlısı olmasını dilerim. Sayfayı takip ediyordum, yeni üye oldum. Ben Ziraat Katılım Uzman Yardımcılığı kazandım fakat şuan bir işte çalışmaktayım. Bankadan çalışma şartları, teklif vs mail alan oldu mu? Eğitim 2 Ağustos'ta başlayacak dendi fakat haricinde bir bilgi alamadık. Bilgisi olan var ise aydınlatırsa sevinirim. -
@gearcy, içinde söyledi: Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
Finansdan olup mail alanlara bir sorum var. Mailde sıraladıkları sağlık testlerini iş yeri hekimimi yapacak? yani o testler iş yeri hekimi muayenesi mi oluyor yoksa hem testleri başka yerde yaptırıp hem de iş yeri muayenesine mi gireceğiz?
Haziranda yeni bir işe başlamıştım istenen belgelerde tetkik ve iş yeri hekimi muayenesi yazıyordu. Tetkikleri yaptırdım, sonra iş yeri hekimi evrakları kontrol edip kısa bir bilgi alıyor genel sağlığınla alakalı. Hastanede sadece tetkikleri yaptırın, işlem o şekilde.
-
@hakanozzdemir ben de bununla ilgili baya uğraştım ama henüz bankadan resmi bir yazı, mail bile olsa alamadım. Dün itibariyle istifa ettim ben iş yerimden. İhbar süremi çalışıcam artık ayın sonunda kadar. Bankaya yazdığım maile de yazılı cevap gelmedi maalesef telefonla beni geri aradılar dediler ki hiç sıkıntı yok süreç sonlandı siz asil kazandınız, istifanızı gönül rahatlığıyla verin ona istinaden ben de istifa ettim. Koca Ziraat kurumuna güvenemeyeceksek başka da yapacak bir şey yok, sitelerinden ilan ettiler sonuçta, tebrik telefonu falan da geldi yazılı bir şey verecekleri yok bunların.
-
@mouseblood Öncelikle tebrik ederim. Benim 2 aylık deneme sürem olduğu için ihbar sürem yoktu. Bu kadar gelişmeye de artık bir aksilik olmaz diye düşünüyorum fakat süre kısaldı bankadan bununla alakalı ne yapacağız ne edeceğiz konusunda bir şey hala gelmemesi şaşırttı.
-
@mouseblood Şimdi Ziraat Katılım İK ile görüştüm bugün mesai bitimine kadar eğitimle alakalı mail gelecekmiş. Çalışma şartları, maaş, ek olanaklar vs hakkında eğitimin içerisinde bilgi verileceği söylendi. Siz hangi ilde başlayacaksınız?
-
@hakanozzdemir teşekkür ederim umarım hakkımızda hayırlısıdır bu iş. Ben ziraat katılım istanbul için kazandım mülakatta genel müdürlükte çalışmak istiyorum doktora yapıyorum muhasebe-finans üzerine falan diye görüştük ama nereye alındığımız belli değil bakacağız artık bankaya geçmek ne zamandır istiyordum açıkcası yan haklar falan da iyi bildiğim kadarıyla yds puanı falan da maaşı arttırıyor.