Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@mars9698 katılımla ilgili hiç bilgim yok hocam onların eğitimi istanbulda
-
arkadaşlar var mı yedeklerle ilgili haber alan duyan akıbeti nedir acaba?
-
@mars9698 katılım istanbul için ilk iki yedegin arandığını duydum.
-
Arkadaşlar var mı yedekler hakkında bi duyum alan? Eğitim geçen hafta başladı ama ses yok
-
@mars9698 yok hocam
Her şey belirsiz. -
@sitareee eğitim başlayalı 1 hafta oldu bu belirsizlik neden anlamış değilim valla
-
@mars9698 feragat veren yok demekki. Feragat olsaydi ulaşılırdi
-
@mars9698 belirsizlik neden olsun ki. Yedekler çağırılacak diye bir durum yok ki. Demek asillerden feragat eden olmamış
-
Arkadaşlar var mı yedeklerle ilgili bi haber alan?
-
Finans grubundan yedek çağırıldı mı haberi olan var mı?
-
Katılım yedekleri ile ilgili bi haber alan var mı arkadaşlar?
-
Ziraat Katılım İstanbul yedeklerine servis yetkilisi için teklif yapmaya başlandı. Aranan arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Ziraat uzm yrd yedekler aranmaya başladı sanırım az önce genel müdürlükten aramışlar
-
arkadaşlar bir sorum olacak. servis yetkilisi için göreve/eğitime başlanırken herhangi bir sözleşme imzalanıyor mu? teklifi kabul edip başladıktan sonra devam etmeme durumunda bir yaptırım uygulanır mı? aydınlatırsanız çok sevinirim
-
@adamsinsmith ben de bunu çok merak etmekle birlikte bir de maaş konusunda yardım bekliyorum. Nedir? İstanbul’da geçinilir mi?
-
@adamsinsmith hocam ziraat uzman mulakatindan elenenlere servis yetkilisi teklifler mi yapilmaya baslandi , servis gorevlisi mi yetkilisi mi?
-
@fablo servis görevlisi hocam yanlışlık olmuş pardon.
-
@meridyen bana telefonda sorduğumda tüm yan gelirler hesaba katıldığında aylık ortalama net 5 bin tl civarı yapıyor dendi
-
@adamsinsmith Çok teşekkür ederim cevabınız için. 3 ayda bir çift maaş haricidir di mi bu?
Onu da hesaba katıp söylemiş olabilirler mi? -
@meridyen hesaba katarak söylendi gibi geldi bana hocam. İstanbul tazminatı vs.her şey düşünülünce o rakama ulasıyoruz sanırım, yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama ben öyle anladım konusmadan.