Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@oktaykdr devlet ve üniversite hastanesi siye belirtmişlerdi isterseniz özelden kabul ediyorlar mı diye bir sorun ilk önce. Ben de randevu çok zor buldum. Sürekli MHRS uygulamasından kontrol ettim sizde gün içinde bakın isterseniz.
-
@nbrnats aradığımda bir kaç kişinin daha aynı sorunla karşılaştığını özelden de alabileceğimizi söylediler diğer türlü randevu bulamadım çünkü kaldı ki her özel hastane de vermiyor sağlık kurulu raporu
-
@oktaykdr evet maalesef her hastane vermiyor. Umarım siz de ayarlarsınız.
-
@oktaykdr arkadaşlar Ankara için yazıyorum bende aynı sorunu yaşadım ancak Gazi Mustafa Kemal hastanesi (eski devlet demiryolları hastanesi), eğer saat 10.30’a kadar giderseniz randevu almadan direkt sağlık kurulu raporu veriyor. Ben o şekilde aldım hatta sonuç da aynı gün sisteme düştü.
-
Randevu bulamayan arkadaşlar için yazayım ben de o zaman özelden aldım şimdi ankara cerrahi tıp merkezinden 200 tl ücret ödeyerek alabilirsiniz 1 saat içinde
-
@kazanmalıyız123 bu arada hastaneye ben de 218 TL ödedim onu da belirteyim haberiniz olsun
-
Ziraat katılım için tam teşeküllü hastaneden heyet raporunu hala alamamış arkadaşlara tavsiyem Medical Park Florya hastanesine gidip 400 liraya alabılırsın tüm tetkikler aynı gün içinde yapılıyor ve imzalı şekilde rapor veriliyor. Devlet hastanelerinden 7 sine gittim istanbul'da hem ortam berbat hem haftaya çıkar rapor durumu mevcut hem de orada da paralı rapor çekilmez.
-
yedekler hala umutlu musunuz
-
Ya arkadaşlar biraz son dakika sormuş olucam ama emin olamadım. Bu (SSK-Kamu-Özel Sandık Hizmetlerini Gösterir Hizmet Dökümü, Çalışma Belgesi) maddesini e-devletten nasıl alıyoruz. Hangi başlık altında?
-
Bugün eğitime başlayan arkadaşlar eğitime katılım ve feragat durumunu bizimle paylaşabilir misiniz acaba?
-
Ziraat finans grubu için yedek 5 teydim bugun aradilar sira geldi diye, maas vs haklari bilmeden teklif olmadan direkt cevap bekliyolar hali hazirda işim vardı teklifte gormeden cesaret edemedim ortalama maas nedir arkadaşlar
-
@zlyhkls hayırlı olsun. Mühendislik mi Yoksa idari grupta mısınız acaba?
-
@meridyen mühendislik
-
@zlyhkls teşekkür ederim
-
@meridyen arkadaşlar ziraat katılım ankara yedekler hakkında bilgi sahibi olan var mı, aranan oldu mu hiç?
-
Arkadaşlar ziraat finans idari eğitimine kaç kişi katıldı? Tam 80 mi? Feragat eden var mı? Eğitime başlayıp da burayı okuyan varsa bilgi verebilir mi?
-
@abruzzi 80 den fazla kişi var müfettişlerle beraber 150 kişiyiz fazla alım yapılmış. Feragat yok şuan için.
-
@marsiyal hocam yedeklerden gelen var mı hiç veya bi bilginiz var mı yedeklerle ilgili katılım grubu için
-
@marsiyal hocam kaç tane müfettiş var?
-
@egemengltkn 27 hocam