Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@david-ricardo mülakat teknik agirlikta miydi hocam. 657 ye gectiginiz icin mi ayrildiniz. genel mudurluk mu yoksa subede mi calisiyodunuz.
-
Uzman yardımcılığı mülakatında çok ağır değildi mülakat soruları, iktisat ağırlıklı gelmişti. Müfettiş yardımcılığında ise alan sorulmamıştı hiç.
-
Dostlarım kader arkadaşlarım. Net bir soru sormak istiyorum. İngilizce konusunda esneme olur mu? Yoksa girmeyi düşünmüyorum. Sınav ücreti kalk şehir dışına sınava git vs masraflı ve yorucu olur. Bu konuda ki şahsi fikrinizi öğrenmek istiyorum. Ne diyorsunuz olur mu esneme?
-
@david-ricardo ne soruldu hocam guncel ekonomi gibi mi yoksa kisisel sorular mi.(mufettislik)
-
@lannisjk yukarida sonuclarini yazmjdlar arkadaslar. buyuk ihtimal esneme olmuyo. yarisini yapmak sart
-
@beirutde hocam halkbank konusu yüzünden arafta kaldım. Benden 10 puan az kpss puanı olanlar uzman oldu
-
Bazı arkadaşlarım seçtiğimiz illerde yarışıyorsak seçtiğimiz ildekilerde ingilizce yapamazsa esneme olur diyorlar. Sorum şu seçtiğimiz ildekilerle mi yarışıyoruz?
-
@lannisjk evet evet evet:) katilimda hangi ili secerseniz o ilde alincak kisi sayisi x4 e girmek gerekiyo
-
@beirutde o zaman o ildekiler ingilizce yapamazsa mecburen esnemez mi?
-
@lannisjk kurum 10 kişi alacağım, barajı geçen kişi sayısı 30 fakat ben 40'a tamamlamak yerine 30 kişiyle mülakata gidiyorum diyebilir.
-
Arkadaşlar sınavda tek kitapçık mı var yoksa kitapçıklar alınıp yenisi mi verilecek? Yani vakıfbank gibi mi olacak?
-
Ben endüstri mühendisiyim ziraat uzman yardımcıligina başvuru yaptım.Mühendisler için yardımcı olacak kimse var mı ?
-
@avocuddle ilanda yazıyor hocam tek kitapçık verilecek 140 soru(50 gk-gy, 50 alan, 40 ingilizce).
Yani vakıfta olduğu gibi ayrı ayrı kitapçık vermeyecekler. -
Genel olarak normal uzmanlığa mı katılım uzmanlığına mı başvuru daha fazla acaba
-
@zapt55 MALİYE
-
@mulkiyelii EVET
-
Katilim için soruyorum sınav sonrası mülakat için secilen il bazinda mi yoksa genel başarıya göre mi sıralama yapılır? Il yüzünden elenme olur mu bunda?
-
@konsensuss klavuzda yazana göre il bazinda
-
@beirutde Anladim. Bundan dolayı kararsızlık yaşıyorum ️
-
İstanbul için Genel Müdürlük Fatih diye anladım. Yani çalışma yeride orası mı olacak? Bilgisi olan var mı? (Ziraat Katılım)