Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@gürkan35 rica ederim
-
Tam kapanma olması durumunda sınav yapılır mı? Ertelenebilir mi?
-
@asimetri tam kapanma olmasa bile önlemlerin boyutuna göre erteleme olabilir tabi. 2 3 güne netleşir
-
@beirutde Şehirlerarası seyahat yasağı gündemdeymiş...
-
@blueberry haftasonu yasağında da öyle zaten ama izinle gidebiliyorsunu sınav icin
-
Eğitimden sonra kuradan bahsetmişsiniz. Kura ile birim ataması mı olur ya? Ben sayısalcıyım diyelim, insanlarla muhatap olmak istemiyorum o yüzden şubeden uzak durmak istiyorum kura ile tamamen şansa mı atacağız hangi birimde çalışacağımızı? Bana mantıklı gelmedi böyle ise eğer
-
@blueberry seyahat yasağı gelirse kuvvetle ihtimal ertelenir. herkes istanbul'da ankara'da yaşıyor gibi 'haftasonu yasağında da böyle' diyorlar ya çok komik oluyor.
-
Arkadaşlar ne dersiniz bence yüksek ihtimal ertelenir biz muaf olacağız gerçi ama insanları o şekilde toplamak istemezler yine de yeme içme konaklama hep sorun olacak çünkü
-
@arkenstone bence de olmaz öyle bir şey.ingilizcesi zayıf birine ingilizce gereken bir birim, uluslararası ilişkiler mezununa hazine vs gelirse saçma olur, hem kurum açısından hem de çalışan açısından. mezuniyet,yeterlilikler,istek etkili olur diye düşünüyorum.
yani çeko mezunu birisi yüksek ihtimal ik'ya verilir. bu adamı hazineye,mali tahlile falan verirseler- kendini geliştirmişse o konularda ayrı tabi- saçma bir durum çıkar ortaya
-
Arkadaşlar, seyahat yasağı gelmiş. Seyahat yasağı nasıl ertelenmeyecek?
-
ösym ve merkezi sınavlar muaf yasaktan. yani keyfine kaldı suan bankanın isterse erteler
-
@sahnr çok keyfilik mesele değil. Yeterli yolcu yoksa otobüs gitmez.
-
@colebusthe10 hocam ertelenecek bu sınav. bu haftaiçi duyurusu gelecek.
-
@as-soon-as hocam.çok eminsiniz:)
-
@as-soon-as nasil emin oldunuz? Kesin bilgi yayalim mi?
-
@sblue az once bankayı aradım insan kaynaklari beni insan yerine koymadığı gibi anadolu universiteside biz adayları düşünmedi.Bunlar anca parayı alsın otursunlar
-
ne diyolar hocam .yok muymuş erteleme
-
@beirutde Hocam valla bizi ilgilendirmez ister girin ister girmeyin dedi bankodaki bayan ik ile gorusmek istedim gorusturtmek istemedi .Üstüne üniversiteyi aradım onlarda cumaya açıklarız dedi .
-
@jevons1 vallahi doğru dürüst bi kriter yok kafalarına eseni erteliyolar kafaları esmeyince umurlarında olmuyor. insanları böyle belirsizliklerle oyalıyolar
-
@jevons1 bizim için 2 gün 2 gündür. zaman çok önemli. belirsizlikler bizi çok yoruyor. Neden empati kurmuyorlar..