Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Manisa yazarsanız manisa şubede çalışırsınız. Genel müdürlük için istanbul yazmak daha avantajlı olur seçilmeniz açısından
-
@edmilson28 Merhabalar hocam mia dediğiniz açılımı nedir bir de performansa dayalı birimler hangileri son olarak da yazılı sinavdaki genel puaniniz kaçtı ya da son çağrılan kişinin puanı kaçtı hatırlıyor musunuz
-
@adams mia müşteri ilişkileri asistanı demek, şubelerde çalışırlar, şubedeki uzman yardımcıları ağırlıkla girişimci şubelerde mia olarak çalışırlar , girişimci şubelerde ki mialarda performansa tabi olmazsınız, normal şubelerde ise performansa tabi olursunuz, genel müdürlük birimlerinde genelde performans sistemi yoktur ancak Firma analiz birimleri performansa tabidir.
-
@edmilson28 size şuan uzm. yrd olarak bir şans verilse hangi departmanda başlamak isterdiniz ne için ?
-
Katılım Uzm Yrd. için soruyorum,
Kabul sürecinde diyelim ki uzman yrd. olmaya hak kazandınız, çalışılacak birim sonra mı belli olacak diyorlar, yoksa birim teklifle beraber belli oluyor mu?
-
@arkenstone eğitim sürecindeyken açıklanıyor
-
Bankacılık okulu sadece Ziraatte var. Katılımda veya teknolojide yok o yüzden eğitimler farklıdır
-
Bankacılık okulu sadece Ziraatte var. Katılımda veya teknolojide yok o yüzden eğitimler farklıdır
-
@mffttşadayı banlacılık okulunda ortak bir eğitim programından sonra katılım tarafı ve banka tarafının özel sınıf içi eğitimleri oluyor.
-
@abcdefg ilandalarda bankacılık okulu birtek ziraat uzmanlıkta bahsedilmiş. Bu duruma itafen söyledim. Bakabilirsiniz
-
@mffttşadayı 2018 ilanı da aynıydı değişn bir şey olacağını zannetmem tüm adaylar yenimahalle bankacılık okulunda eğitim görür
-
Sınavla ilgili duyumu olan var mi arkadaşlar erteleme filan onla ilgili
-
şuan için bir duyuru yok fakat ülke geneli tam kapanmadan bahsediliyor onaylanırsa sınav ertelenmek zorunda kalabilir..
-
@abcdefg siz bankada mısınız?
-
2 sene çalışıp ayrıldım
-
@abcdefg hocam özel değilse neden ayrıldığınızı sorabilir miyim?
-
bu arada yazılı sınav yapılırsa hangi semt yada okulda yapılıcak bilgisi yada tahmini olan var mı ?
-
@wukuat önceki istanbul üniversitesinde olmuştu/fatih yerleşkesi
-
Özelden soran arkadaşlar için toplu cevap vermiş olayım.
Mia: Müşteri İlişklileri Asistanı demek. Şubelerde perakende, girişim ya da kurumsal tarafta olursunuz. Genel müdürlükte uzm. yrd. olarak görünür ünvan.
İstanbul mu yoksa diğer şehirler mi? Genel müdürlük ve bölge birimleri şubelere göre daha rahat ve kariyer olarak kendinizi net gösterebileceğiniz bir yer. Şubede müşteri ile yüz yüze gelirken genel müdürlükte bunlar olmaz. Genel müdürlük birimlerinde tayin, atama, terfi her zaman daha kolaydır.
Maaş farkı var mı? İstanbul ve Gebze de olanlar için istanbul tazminatı var arkadaşlar. 1000 civarı başlayıp görev pozisyonunuza göre değişir. Diğer illerde bu yok.
Çalışma kaynakları: Bankacılık dünyası sitesi ve gysmerkezi var. oralara bakıp kaynak ve soru çözebilirsiniz. KPSS A çalışan arkadaşlar fazla kaynağa gerek yok elinizdeki yeterli.
Mesai 9-18 duruma göre 8-19 ya da uzayıp kısalabilir. çalıştığınız yer ve yoğunluğa bağlı.
Emeklilik: Özel sandığa bağlı. TZHemsan. Sağlık imkanları geniş. Emekli olunca maaştan herhangi bir düşüş olmuyor. Son maaş neyse onu almaya devam ediyorsunuz. Çünkü Kamu işçisi olarak görünüyor.
Sorusu olan arkadaşlar varsa yine yardımcı olurum. Şimdiden Allah kolaylık versin.
-
Özel sağlık sigortası var mı?
Uzman yardımcısı olarak başlayan birinin kariyer basamakları nasıl ilerleyecek?
Hedef baskısı olduğunu biliyorum. Bu mobbing'e dönüşüyor mu?