Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@beirutde Allah Allah niye ya ? olsun bitsin kaç gün kaldı şurda iyi misin
-
@beirutde sürekli arayıp öyle diyorsun sanırım sen ama başka kimsenin böyle bi talebi yok. zorla akıllarına sokmaya çalışmanda ki amaç?
-
sanki virüsün bittiği var ertelense ne değişiyor?
-
@sahnr tamam arkadaşım niye coştun bu kadar. isteyen arar isteyen aramaz. kimseyi zorla aratmıyoruz
-
@beirutde baska bahanesini açıkça söyleyemende virüsü bahane ediyor, krizi fırsata çevirmeye her daim hazırsınız ya. bende şimdi arayıp ertelenmemesini talep edeceğim.
-
Silinmiştir
-
@sahnr hocam terbiye sınırlarını aşma üslubunu koru. kimseye zorla bişey yaptirmiyoruz. isteyen arar isteyen aramaz
-
@as-soon-as he ertelesinler mayıs- hazirana, biter şimdi virüs(bahaneleri) görürsünüz.
-
@beirutde üslubumda terbiyesiz bir söylem göremiyorum. asıl siz beni uyarırken tabirlerinize dikkat edin
-
@sahnr ben geldim burda ertelenme talebi olanlar burayi arayabilir dedim. senin erteleme talebin yoksa aramazsın. ertelenmesin diye arayabilirsin. ama sen gelmissin bana 3 tane üst üste saçma sapan ileti yazmissin altina. bi daha da benim iletilerime cevap yazmamani rica ediyorum.
-
Erteleyecekleri varsa ertelerler zaten bu pandemi kısa vadede bitmeyeceğinden ertelemede sınava girecekler lehine bi şey göremiyorum ama siz bilirsiniz tabi aramak serbest.
-
Silinmiştir
-
Virusten dolayi tedirgin olan insanlar arayip talepte bulunabilir.Zaten ertelenecek olsa kurum kendi de erteler.Vakifbank ertelenmisti.Vakalar artinca onlem alinmasi normal zaten.
-
Ayrica sinav ertelense herkes icin ertelenmis oluyor.Kisiye ozel bir durum yok.Sinava yogun ilgi var gibi duruyor.Umarim tedbirli ve bol mesafeli bir sinav olur.
-
@as-soon-as hocam telegram grubu linkini atabilir misin
-
Arkadaşlar vaka sayıları nedeniyle sınav ertelenecek gibi duruyor. Ben çabuk olup bitmesi taraftarıyım ama bilgi alabilen var mı?
-
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar duyurudan takip edelim burdan tartışmak yersiz. Merak edilen hersey cevaplanmış ben spesifik soru sormak istiyorum hem konu dağılır ; 3 aylık eğitimde veyahut 6 aylık staj döneminde maaş alınıyor mu alınıyorsa tam mı alınıyor yoksa bir kısmı mı ? ve katılım bankası bünyesinde sakal serbest diye duydum bu tüm birimler için geçerli mi genel müdürlük vb. ? tşk @abcdefg @edmilson28 @Andelib
-
@wukuat eğitim ve stajda tam maaş alınıyor evet. Sakal serbest ama şubelerde yöneticiden yöneticiye göre değişiyor. Bazıları bıraktırmıyor bazıları karışmıyor
-
Vakıfta baraj esnemediyse burada hayatta esnemez.
-
@abcdefg son olarak genel merkez/müdürlük diye tabir ettiğimiz yer sadece Ankarada mı var yoksa her sehirde şubeden ayrı olarak varmı ? yani ben Manisa yazdım diyelim ama eğitimde subeye değil genel müdürlüge secildim nerde görev yapıcam ?