Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@arkenstone Ziraat Katılım Bankası A.Ş.’de, Katılım Bankacılığı ilkeleri doğrultusunda, çeşitli illerdeki Şubelerimizde ve
Genel Müdürlük birimlerindeki iş ve işlemleri yürüterek müşterilerimize etkin hizmet sunmak amacıyla 100
Uzman Yardımcısı alınacaktır. -
İşe ihtiyacı olan gençlerden 195 tl sınav ücreti istemek yazıklar olsun
-
@arkenstone maltepe binasında genel müdürlük orada çalışırsınız hocam
-
@leviathan22 teşekkürlerr
-
dostlar ingilizce hangi düzeyde soruluyor A1 A2 yeterli olur mu?
-
katılım için soruyorum bu arada
-
Paylasimlara baktim gozumden kacmis olabilir, genel kultur kismi kpss’deki cografya tarih vatandaslik mi arkadaslar?
-
Sınav ertelenecek mi acaba haftasonu yasakları tekrar geldi kilavuzda da yasakların geri gelmesi durumunda nolacagiyla ilgili birşey yazmıyor Anadolu öğleden sonrasına kadar bir açıklama yapar heralde
-
@adams Dün yapılan duyuruda Antrenörlük Temel Eğitimi Sertifika Sınavını ertelediklerini duyurdular. Sınav da 25 Nisandaydı. Mail filan atsak ya da telefonla arasak net bir bilgi alabilir miyiz acaba?
-
@adams Şimdi aradım, şu anlık öyle bir durum yok, olsa bile telefonda bilgi vermeyiz demediler. Siz duyuruları takip edin dediler.
-
@as-soon-as o sınav ertelendiyse bu da kesin ertelenir öyleyse zaten Ankara şu anda bile kırmızı benim yaşadığım yer turuncu henüz sınavın olması durumunda binlerce kişi potansiyel taşıyıcı olarak evine dönecek o kadar temastan sonra
-
@as-soon-as bence 13.30dan sonra Anadolu'nun sitesinde duyuru olur bunla ilgili şu anda bankadan haber bekliyor olabilirler
-
@adams Pardon hocam ertelenmemiş sınav online'a dönmüş. yine de ben de erteleneceğini düşünüyorum. beklemek en iyisi
-
Evet şimdi gördüm ben de dua edelim de ziraat online yapmasın yoksa rezalet olur daha önce halkbankta olduğu gibi ama benze ziraat kendini o duruma düşürmez de erteler umarım
-
@adams halkbankta oldugu gibi derken?? Halkbank yazili sinavini online mi yapti?
-
Ertelenmelerden bir hal olduk bu sene ama elden bi şey gelmez napalım bekliycez
-
ramazana sinav koymalari sacmalikti zaten. bana da ertelenir gibi geliyo en azindan mayis ortasina dogru
-
@beirutde ben lysye ramazanda girmiştim ramazanda sınav olmaz diye bir şey yok hayat devam ediyor
-
@muddei-hususi onla bu bir mi kardeşim polemik yaratma
-
@beirutde polemik niyetim yok özelden yazayım