Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
ailemdekiler cok yaslı ve ben sınava gitmek istemiyorum ama ailem ısrarla gitmemi istiyor, bu yüzden onlarla tartıstım, sinirden aglıyorum su an. basvuru iptali veya tarih ertelemek hic olmadı online yapmak gibi bir secenek sunmayıp da sınavı o tarihte yapmakta ısrar edenlere her aklıma geldikce beddua ediyorum. ben bu sürecte ne kadar üzüldüysem onlar 5 katı üzülür umarım. hakkımı asla helal etmiyorum.
-
İstanbul esenler otogrından Fatih İstanbul üniversitesi iktisat fakültesine en kolay nasıl ulaşılabilir ? Bilen var mıdır arkadaşlar ?
-
@maveraünnehr35 esenler metrosuna binip yenikapıda ineceksiniz. yenikapıda m2 metrosuna bineceksiniz. vezneciler durağında ineceksiniz
-
@as-soon-as haftasonu metrolar çalışıyor mudur acaba bilginiz var mı ? Çok teşekkür ederim
-
@pikacu Ben de tam tersi durumdayım ama duygularımız aynı sinirden başım ağrıyor artık şu şartlarda sınava gideceğimi düşününce ve bu şartlara kayıtsız kalanları gördükçe
-
Arkadaşlar gazi üniversitesi eğitim fakültesi f blok Başevler-Teknikokullar diye bir adres var. Aşti'ye yakın mı ? Teknikokullar dediği için adresten emin olamadım kampüsün içinde mi burası
-
Tam kapanma
-
@colebusthe10 Bir değişiklik olmadı hocam benim anladığım kadarıyla. Haftasonuna ek olarak cuma günü de kısıtlama olacak.
-
23 Nisan'da yola çıkacaklar dikkat etsin. Otobüs firmalarını arasın. Seferler iptal olabilir.
-
kampüsün içinde.
-
Haftasonu olan yasaklardan hicbir farki yok anladigim kadariyla
-
Arkadaş zaten otobüs yok, bi de 3 günlük kısıtlama geldi ya.
-
@pikacu çok haklisiniz.sadece 2 sinav merkezinde yapmalari cok cok yanlis bir uygulama.Pandemi yokmus gibi davraniliyor.iptal hakki da yok zaten.
-
Arkadaşlar merhaba güncel konuşulandan ayrı bir soru sormak istiyorum. Ben fen fakültesi fizik bölümü öğrenciyim bölümünde bankada yeri var bu yüzden ileriye dönük bankada bulunma isteğim var, uzman yardımcılığı ilanlarıda “herhangi bir bölümden 4 yıllık mezun” yazıyor fakat mülakatta iibf ve daha ilgili alanlardan mezunları ön planda mı tutarlar sizce? Yani bu sınava hazırlanıp başvurmam zaman kaybı olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@edab sanmam. Mülakat performanız önemli olan
-
@abcdefg teşekkür ederim
-
Arkadaslar selam, fatih ataturk cagdas yasam cok programli anadolu lisesine nasil gidebilirim metroyla gidiliyor sanirim ama faaliyette mi acaba metrolar
-
@busrab metro yok tramvay var o güzergahta.Fındıkzade durağında inip caddenin sağ tarafında sokak arasında girişte kalıyor.
-
@busrab metro değil de tramvay yanından geçiyor diye biliyorum. Çapa güzergahında giden otobüslerle de ulaşım sağlayabilirsiniz.
-
@busrab Ben de orada giriyorum. Tramvayla giderseniz Pazartekke durağında inmeniz gerek. Birçok otobüs de geçiyor normalde ama kısıtlamada nasıl olur bilemiyorum.