Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Sınava katılım çok yoğun olacak gibi. Herkes farklı bir okul soruyor baksanıza.
-
@busrao metroyla gitmeyi planlıyordum haliçten sanırım gidiliyormuş
-
@busrab metro direkt gitmiyor, aktarma yapmanız lazım.
-
Anlaşılan herkes refakatçi ile geliyor
-
@burkbayrak Maalesef. Ben emanetçi bulma umuduyla gidiyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, hangi sınavdı tam hatırlamıyorum ama bir sınavda pozitif vakaları da sınava çağırıp farklı bir noktada sınava almışlardı. Bu gireceğimiz sınavda buna benzer bir uygulama olacağına dair bilgisi olan var mı ? Malum her gün 60.000 civarında vaka açılanıyor. Sanava girecek olan arkadaşların da içlerinde pozitif veya temaslı olma ihtimali çok yüksek... O arkadaşlar sınava giremeyecek mi veya nasıl bir uygulama olacak ? Yoksa GUY sınavında olduğu gibi hiçbir önlem alınmayacak mı ..
-
@hsnctn O arkadaşlar sınava giremeyecek. Ya da şöyle diyeyim temaslı olması gerekenler temaslı olduğunu sağlık bakanlığından saklayıp girecekler.
-
@as-soon-as Ne kadar güzel, sağlıklı ve sistemli bir ülkede yaşıyoruz.
-
@hsnctn Yani guyda hes koduna bile bakmamışlardı o biraz daha rahatlama dönemine geldiğindendir belki de. Oturma düzeni dipdibeydi maske çıkartmak serbestti. Ösym sınavlarında bu şekilde olmuyor. 7 kişi vardı en son girdiğim sınıfta. Hes koduna bakiliyor pozitifler ayri tutuluyor. Umarım bu sınav için sınav anına dair tedbirler alınmıştır. Bankanın 60k vakaya ragmen kararliligi sürüyorsa önlemini de almistir diye umuyorum anca bu saatten sonra
-
@busrao hacıosmandan bineceğim direk haliçte inip yürüyerek gidilebileceğini söylemişler internette ama yanlış mıdır
-
@busrab Haliç metrodan okul yürüyerek 57 dk mesafede.
-
@busrao çok karışıkmış yol ya yenikapıda inip otobüslerle geçebilir miyim acaba
-
@eomer fındıkzadede indikten sonra başka bir şeye binmem gerekiyor mu
-
@busrab şimdi ayrıntılı baktım en yakın durak Pazartekke.İndikten sonra sağ çaprazdaki sokağın başında okul.
-
@busrab Bana yazın isterseniz özelden anlatayım. Çok karışık değil aslında.
-
@busrao nasil yazacagim ozelden acaba bilmiyorum tam olarak
-
Izin belgesi almıyoruz dimi sınav giriş belgesi yetiyor yolculuk için
-
@adams bende merak ediyorum bunu ya seyehat izin belgesi gerekiyor mu acaba ben alamadım
-
@qqseda toplu taşıma araçlarında izne gerek yok bilet yeterli
-
Arkadaslar refekatciyle mi gidecekseniz yarin tek mi emanet alan bi yer bulur muyuz sizce???