Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
@spock Sınav giriş belgenizi okuyun.
-
@retro insanlar telefonsuz mu geldiler naptılar telefonları paralarını ulaşım kartlarını vs? Ben ilk kez pndemide sınava gireceğim bilginiz varsa söyler misiniz
-
@busrab o zaman sokağa çıkma yasağı olmadığı için emanetçiler açıktı.
benim girdiğim yerde bir adam arabasının arkasını açıp emanet topluyordu.sınava giren bir adayın akrabasıymış. şansınıza inşallah öyle biri gelir yoksa açık büfe filan bulamazsınız.
-
kırtasiyelre vesaire açık mıdır hes kodu belgemin çıktısını alamadım
-
Siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz
-
@buzdevrisid hocam kirtasiyeler kapali olacak. Ama yukarda arkadaşlarin bahsettigi gibi karakoldan,eczaneden yada bufelerden cikartmaya çalışın. Son çare olarak hes kodunuz ezberinizde olsun. Vakifbankta unutmustum hes kodunu ezberimdeydi Allahtan bi sorun cikarmamislardi.
-
@cazop ozellikle e devlet ciktisi diye belirtmislerdi yanlis hatirlamiyorsam.riske atmissiniz.sansiniz varmis.
-
@busrab telefon getirecekseniz bence yaninizda biri olsun.emanet alirlarmi bilemiyoruz cunku.
-
Bu arada küçük bir hatırlatma olarak sınav giriş belgesinin çıktısını almayı yarına bırakmayın dostlar. Sitede şöyle bir uyarı yer alıyor.
Sınav giriş belgelerine 19 Nisan - 23 Nisan 2021 tarihleri arasında sisteme giriş yapılarak erişilebilir. -
Okulun orda benzinliğe vermeyi düşünüyorum telefonu en kötü okul bahçesine çünkü yol bilmiyorum telefonsuz gelemem ki
-
@retro haklisiniz hocam. Tamamen benim hatamdi.
-
teşekkür ederim hocam
-
Yanımızda bir kişiyle ve özel araçla gidebiliyor muyuz?
-
telegram grubunda böyle birşey yazmışlar
1-) Sınav giriş belgesi kişinin izin belgesi sayılacak, ekstra izin belgesine gerek
2-) Şehir dışından gelecek olan arkadaşlar, yanında 1.derece akrabası olması kaydıyla izin belgesi çıkartıp yola öyle çıkabilirler.
3-) Aynı şehirden gidecek olan kişiler için refekatçinin izin almasına gerek yok, sınav belgesi onların da izin belgesi sayılacak
4-) Sınav giriş belgesinden 3 4 kopya mutlaka olsun
5-) Hes kodu blokeli demek engel teşkil etmiyor
6-) Hes Kodunu e devletten çıkartabilirsiniz. 2 3 nüsha olmasında fayda var.
7-) İzin belgesi vb e devleti yada Alo 199 kullanabilirsiniz.
8-)Özel araç ile gelecek olup refekatçı bulunduracak kişiler de izin belgesini mutlaka almalı.(Aynı şehirde girecekler için sımav belgesi yeterli)
9-) Sınav giriş yerlerinde mutlaka emanetçi olur. En kötü bir Tofaş bagajını açar toplar.
10-) Toplu taşıma araçları yasak dahilinde olduğu için İstanbul ve Ankara da sık olmasa da ulaşımda aktif olacak. -
Refakatcinin alacagi seyahat izin belgesi e devletten alinabiliyor.fakat talep olusturmaniz gerekiyor hemen cevap gelmeyebilir.telefonla nasildir bilmiyorum.Sinav giris belgesinden 3 4 tane almaya gerek yok bence.sinav tek oturum saniyorum.
-
Başarılar dilerim arkadaşlar
-
Bize sorularını değil sorunlarını düşündürten bir sınav süreci oldu herkese başarılar dilerim.
-
Hepinize başarılar arkadaşlar! Zayıf bir bünyeye sahip olduğum için gitmek nasip olmadı. Çıkan arkadaşlar soruları yazarsa sonraki sınavlarda gireceklere referans olur.
-
@as-soon-as dostum sağlık olsun endişesi olan ve gelme imkanı olmayan arkadaşlar için gerçekten üzgünüm. Aklımda kalan soruları kaldigi gibi paylaşayım belki başka arkadaşlarda ilave yapar hem tahminlerimiz için hem sonraki sınavlarda referans olur.
Imfnin 2021 yilinda acikladigi raporda TRnin buyume tahmini :
G7 zirvesine baskanlik yapan ulke
Sert cekirdek haklar hangileridir /öncüllü
Çekin ozellikleriyle ilgili bir soru vardi oncullu cizgili cek,cekten cayma vs
Hangisi mülkiyet hakkinia dayanan sinirli ayni haktir
Ticari hayati duzenlemek icin devletin mudahale etmesiyle olusan karma hukuk
Tehdit altinda suc isleyene verilecek ceza
Cezada indirim sebebidir?
Genel işlem koşullariyla alakali bir soru vardi
Katilim ve yatirim bankalarinin fon toplamasiyla ilgili neye dayanir -
Turkce ve ingilizce kisimlari kolaydi.matematik ortalamaydi.alan kisimlarini maliye iktisat mezunlari yapabilmistir diye dusunuyorum.diger branslar icin zorlayiciydi.ayrica 2 sinav merkezinde sinav yapip bizleri yanyana oturtan ziraat bankasina sevgiler.