Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
GY kısmı zevkliydi bir soru var bunu yapan var mı baya uğraştım ama olmadı
2-3-5-10-13-26-35-?
rakamlar aklımda böyle kalmış yanlışsa düzeltelim, sonraki sayı ne olur?
-
@arkenstone 50 yaptım ben onu
-
Ben de 50 buldum
-
Kaç doğru bekliyorsunuz arkadaşlar
-
@arkenstone 50
-
Vakıfbankta olduğu gibi barajları geçen mülakata kalır bence. Bi sorum olacak idari alanda barajlar her bir ders için ayrı ayrı mıydı alan bir bütün olarak mı değerlendiriliyor acaba?
-
@muddei-hususi ben ilk kez giriyorum ama sınav benim beklentimden kolay geldi bilen yapardı yani bu ortalamaları yükseltmez mipuanları yukarı çekebilir bence
-
@busrab Vakıfbank başlığına bakarsanız sınav sonrası orda da aynı sizin dediğinizin konuşulduğunu görürsünüz. Sınav kolay gibi gelse de her bölümden asgari sayıda soru yapan insan çok olmuyo.
-
@busrab Yani normal bir banka sınavıydı diğerlerinden çok farklı kapatacağını sanmıyorum açıkcası
-
Bahsi gecen il icin Baraji gecen kisi sayisi az olursa baraji asagi cekme ihtimali var midir acaba
-
Ivır zıvır eften püften yarım yamalak gibi şıkların olduğu soruyu naptınız arkadaşlar?
-
Ne kadar sürede açıklanır sınav
-
@marsiyal yarım yamalak yaptım ben hocam
-
@marsiyal yarım yamalak dedim hocam
-
Arkadaşlar, genel yetenek genel kültür kendi içinde baraja ayrılacak mı? 50 soruda 25 barajı toplamdan mı olacak, yoksa ilk 15 soruda ayrı, kalan 35 soruda ayrı mı olacak? Toplam üzerinden hesaplanmasının daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
-
@arkenstone sayı sırasının karesi +1 -1 +1... diye gidiyordu.
-
Gecmis olsun herkese oncelikle. Turkcede bir deyim sorusu vardi sifayi kapmak, saka goturmek vardi siklarda. Cevap olarak ne yaptiniz acaba?
-
Hocam benim anladığım gy-gk, ingilizce, alan olarak hesaplanacağı. Başvuruda öyle ayrılmıştı çünkü.
-
Hocam ben onu acele işe şeytan karışır yaptım atasözü diye
-
@djarumcherry şaka götürmek dedim mecaz anlam falan gibi geldi böyle bi deyim duymadigim için