Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Başvuru kısmında fotoğrafımı yükledikten sonraki aşamaya geçince site hata veriyor bilgisi olan var mı acaba aynı sorunu yaşayan ya da ?
-
@tugceozdmr Paintten biraz daha kalitesini düşürün.
-
P24-28 arası işletme puanları heralde puanı 88 olan birinin sıralaması ortalama kaçlarda acaba ?
-
Başvuru iptali ile ilgili bilgisi olan var mı? Bu gün kurumu aradım yabancı dil de başarı ortalaması istiyormuş kurum.
-
@kamikaze başvurumu iptal etmek istiyorum diye sordunuz mu? arayıp belirtirseniz belki dikkate alınmaz başvurunuz. yabancı dili olanların da hakkına girilmemiş olunur böylelikle, yds m var ama 89 kpss puanıyla sınava girememekten korkuyorum ben şahsen. başvuru iptali için kurumu arayın bence
-
@tb 90.5 ile malesef ilandaki belirsizlikten dolayı başvurmuş bulunmaktayim. Kurum ile iletişime geçerim umarım dikkate alınır.
-
@kamikaze ydsden 50 alacak seviyedeyseniz 65i geçersiniz. Testin seviyesi ydsye göre çok daha düşük. 90 üstü puanlarla, 0 yabancı dille başvuran uzman yrd, müfettiş yrd tanıdıklarım ya tutarsa diye başvuruyorlar. Biraz ingilizceniz varsa geçebilirsiniz barajı, sınavın ertelenme ihtimali de var. Ben başvuruyu geri çekmeyi tavsiye etmem ama yine de siz bilirsiniz. Üst kurul uzmanlığında fakir edebiyatı olmaz çünkü 300 kişi kalacaksa sınava en az 200ü zaten a grubu seviyesinde işi olanlar olacak.
-
düzeltme: Yukarıdaki iletiyi başvurun sınava gitmeyin anlamında söylemiyorum. Rekabet kurumu en iyi 2-3 a grubu kadrosundan biri. Başvuran herkes bu kurumdan emekli olurum kafasıyla başvuruyor. Kişye şehir (Ankara ve İstanbul-opsiyonel) uyuyorsa, kazanırsam ben bu kurumda çalışırım diyorsanız şansı olan herkese başvurmasını tavsiye ediyorum. Benim puanım 91 bu puana düşmeme ihtimali var.
-
Ingilizcesi olmayan lutfen basvurmasin. Ingilizce baraji var
-
Rekabet Kurumu'nun sınavıyla Ziraat bankasının sınavı aynı gün olduğu için geçen senelerdeki kadar yüksek kapatmaz diye düşünüyorum. Keşke aynı gün olmasaydı şansımızı deneyebilseydik her ikisinde de
-
Burda bazı yorumlar özellikle puanı olan ama dili olmayan insanların sınava başvurtturmak için kasıtlı olarak yapılıyor gibime geliyor nedense nasıl olsa İngilizce barajını geçemezler mülakatta daha az rakibim olur düşüncesi seziyorum umarım yaniliyorumdur
-
@primocarnera toplam 30 kişi alınacaksa potansiyel 50 kişi bellidir zaten mülakata 100 kişi kalmış 200 kişi kalmış farketmez. kurul üyeleri kimmiş neymiş diye incelersen zaten bunu görürsün. buna ek olarak yazılı sınav sonucunu da sözlü sınav sonucunu da açıklamıyor kurum. 3.girişim olacak. yabancı dilden elemek isteyen kurum yds 70-80 koyardı tüm tantana biterdi. sosyal medyada fakir edebiyatı hak hukuk diye manipülasyon yapan bazı tiplerin oyununa gelmeyin diye yukarıdaki açıklamaları yaptım. Hak hukuk edebiyatı ajitasyonu guy-duy-mhuyda olur 15 kişilik üst kurul ilanında olmaz. Belirli bir kesim hariç zaten hepimiz %1lik ihtimali kovalıyoruz.
-
Bana da oyle geliyor. Insan neden yoksa basvurun diye cigirtkanlik yapsin
-
Basvuru suresi gectigine gore Liste aciklansa da ona göre derse asılsak
-
Ne düşünüyorsunuz dostlar sınavın ziraatle aynı gün olması ve ingilizce olması taban puanı etkiler mi ?
-
@ilhannn00 89 küsür de kapatabilir bence
-
Ziraat ve ingilizce olmasaydı evet öyle kapatırdı.
-
Bu sefer 300 kişi girecek sınava bu da etkili olabilir. İşletme puanlarinda da yanılmıyorsam siralamalar çok yüksek değil. Gsb uzman yardımcılığında 200 kişi ile 90 taban puanına yaklaşmıştı kaldıki p23 istiyordu orada. P23 puanında çok yüksek sıralamalar vardı. Benim kendi tahminim burada 90 in altına inme ihtimali yüksek. Şimdiden herkes için hayırlısi olsun. Nasipten öteye yol yok.
-
ne zaman açıklanacak sınava girmeye hak kazananlar bilgisi olan var mı?
-
Sınavın ertelenme ihtimaliyle ilgili de duyumlar geliyor. Sanırım ülke genelindeki kısıtlama durumu belli olduktan sonra değerlendirecekler. Erteleyeceklerse de bari vmy gibi yapmadan listeyi açıklayıp öyle ertelerler umarım.