Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@cgnsl28 Net bir bilgim yok ama gelmeyenler vardı,o yüzden mülakat saatlerini öne çektiler ilk günden sonra, tahminim yaklaşık 50 kişi olabiliriz.
-
Herkese güvenlik sorusturmasi yapmanin mantigini anlamis degilim, belki kazananlarin yarisi baska kurumu tercih edecek. Olmasi gereken erkenden sonuclari ilan edip belge teslimini tamamlayanlara guvenlik sorusturmasi yapmak
-
@gizem33 teşekkür ederim. Ben de aşağı yukarı 50-60 kişidir diye tahmin ediyordum. Üst kurulların bu mantıkla hareket etmediğini bilmekle beraber, eğer kurum 15 kişilik kadroyu doldurmak isterse ne kadarlık bir şansımız olur onu merak etmiştim
-
Arayan oldu mu arkadaşlar.
-
@yaylalı az önce aradım kurumu “birkaç gün içerisinde açıklanır muhtemelen” şeklinde bilgi verdiler
-
açıklandı arkadaşlar, arkadaşım için takip ediyordum onun olmamış. hakkıyla kazananları tebrik ederim.
https://www.rekabet.gov.tr/tr/Guncel/18-donem-rekabet-uzman-yardimciligi-sina-16329c14acfaeb118140005056b1ce21 -
Feragat edecek olan ya da feragat edecek tanıdığı olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar yedekler de açıklandı mı ?
-
Kazanan arkadaşlara ve 1. yedek arkadaşımıza hayırlı olsun, asil olarak kazandım feragat edeceğim
-
@utic alanınız genel miydi hocam?
-
@cgnsl28 genel
-
@utic hocam nereyi kazandınız da feraget veriyorsunuz merak ettim
-
@utic 2. yedeğim o sebeple sordum
-
@utic feragat neden hocam sebebini paylaşmak isterseniz tabi
-
@cgnsl28 umarım size de gelir
-
@malthus92 inşallah, nasipte varsa hocam. Zor bir ihtimal 15 kişi neticede kazanan
-
@muddei-hususi başka bir kuruma atandım, adı bende kalsın
-
Arkadaşlaröncelikle tebrik ederim
btk listesinde olup gitmeyecek olan varsa btk açıklanmadan feragat edebilir mi -
@mülakatzedee evet lutfen arkadaslar
-
@cgnsl28 Asil kazandım feragat edeceğim.