Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaslar kurumu arayan oldu mu?
-
arkadaşlar iktisatta tanım sorularını ve istatistik sorularını hatırlayan var mı ??
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları bayramdan sonraki hafta açıklanır diye düşünüyorum bilgi almak için kurumu arayan oldu mu?
-
@assn evet arayanlar oldu
-
@sedatinho Ne söylemiş kurum hocam bilginiz var mı ?
-
@selin-96 istanbul guy için atandım.Ancak Rekabet Kurumu olursa feragat vereceğim.
-
Gelişme yok mu acaba mülakat sonuçlarına dair ?
-
@idarihakimadayı gecenin bu saati yazinca aciklandi sandim
-
@idarihakimadayı ben pazartesi günü aradım. Kendilerine bir haber gelmemiş, internet sitesini takip etmemi söyledi.
-
@sedatinho kusura bakma üstad heyecanlandırdım
-
@assn teşekkür ederim hayırlısı olsun
-
@idarihakimadayı yok est sorun degil keske açıklansa sa önumuzu gorsek
-
Arkadaşlar kurumu arayan oldu mu yakın zamanda. Aramayı düşünüyorum da arayan varsa aramayayım.
-
@bbmuh ben biraz yokladım ama kayda deger bişey öğrenemedim
-
Kurumu aradım personel daha güvenlik soruşturmasının devam ettiğini söyledi bu iş KPSS sonrasına kaldı gibi duruyor rahat 10 günü var bence
-
Önceki alımlara biraz baktım geçen sene hariç hep 60 gün civarı açıklanmış. Bu sene de öyle olacağını düşünüyorum. Bizden 10 gün önce BTK'nın mülakatları bitti o da hâlâ açıklanmadı. Bir çok kurum gvs veya arşiv araştırması yapıyor bu süreçte yoğunluk olabilir. Bir de hakimlik sonuçlarının da bir kaç haftaya açıklanması bekleniyor. Feragat eden olur diye onu da bekleyebilirler. Bir 10-15 gün daha bekleyelim bakalım.
-
Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ben genel alan grubundan mülakata girdim, bu gruptan toplam kaç kişi mülakata girdik bilgisi ya da tahmini olan var mıdır?
-
@cgnsl28 iibf den 60 kişi Başkan mülakat esnasında öyle söyledi ama kaç kişi mülakata katılmıştır gelmeyen var mıdır bilmiyorum
-
@hakimehanımm anladım, teşekkür ederim
-
@hakimehanımm benim önümdeki iki kisi gelmedi o gün