Herkese güvenlik sorusturmasi yapmanin mantigini anlamis degilim, belki kazananlarin yarisi baska kurumu tercih edecek. Olmasi gereken erkenden sonuclari ilan edip belge teslimini tamamlayanlara guvenlik sorusturmasi yapmak
Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@cgnsl28 Net bir bilgim yok ama gelmeyenler vardı,o yüzden mülakat saatlerini öne çektiler ilk günden sonra, tahminim yaklaşık 50 kişi olabiliriz.
-
Herkese güvenlik sorusturmasi yapmanin mantigini anlamis degilim, belki kazananlarin yarisi baska kurumu tercih edecek. Olmasi gereken erkenden sonuclari ilan edip belge teslimini tamamlayanlara guvenlik sorusturmasi yapmak
-
@gizem33 teşekkür ederim. Ben de aşağı yukarı 50-60 kişidir diye tahmin ediyordum. Üst kurulların bu mantıkla hareket etmediğini bilmekle beraber, eğer kurum 15 kişilik kadroyu doldurmak isterse ne kadarlık bir şansımız olur onu merak etmiştim
-
Arayan oldu mu arkadaşlar.
-
@yaylalı az önce aradım kurumu “birkaç gün içerisinde açıklanır muhtemelen” şeklinde bilgi verdiler
-
açıklandı arkadaşlar, arkadaşım için takip ediyordum onun olmamış. hakkıyla kazananları tebrik ederim.
https://www.rekabet.gov.tr/tr/Guncel/18-donem-rekabet-uzman-yardimciligi-sina-16329c14acfaeb118140005056b1ce21 -
Feragat edecek olan ya da feragat edecek tanıdığı olan var mı acaba?
-
Arkadaşlar yedekler de açıklandı mı ?
-
Kazanan arkadaşlara ve 1. yedek arkadaşımıza hayırlı olsun, asil olarak kazandım feragat edeceğim
-
@utic alanınız genel miydi hocam?
-
@cgnsl28 genel
-
@utic hocam nereyi kazandınız da feraget veriyorsunuz merak ettim
-
@utic 2. yedeğim o sebeple sordum
-
@utic feragat neden hocam sebebini paylaşmak isterseniz tabi
-
@cgnsl28 umarım size de gelir
-
@malthus92 inşallah, nasipte varsa hocam. Zor bir ihtimal 15 kişi neticede kazanan
-
@muddei-hususi başka bir kuruma atandım, adı bende kalsın
-
Arkadaşlaröncelikle tebrik ederim
btk listesinde olup gitmeyecek olan varsa btk açıklanmadan feragat edebilir mi -
@mülakatzedee evet lutfen arkadaslar
-
@cgnsl28 Asil kazandım feragat edeceğim.