Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklanır sizce
-
@assn kamu İhale kurumunun sınavını da burası yapmıştı şubatta, tam bir ayda açıklandı. Burada sayı biraz daha yüksek sanırım o yüzden biraz daha uzun sürer.
-
Yazılı sınav açıklanmış kazananları tebrik ediyorum. İktisatı kötü geçip sözlüye kalan oldu mu?
-
@karllarenz nerden ogreniyoruz
-
-
Mülakata hak kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Daha önce önce mülakata katılan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum.
-
Mülakata hak kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim. Daha önce önce mülakata katılan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum.
-
tsekkur ederim
-
Mülakata kaç kişi kalmış acaba bilgisi olan var mı? Benim de olmuş, mülakata kalanları tebrik ederim. Geçen senelerin sayfalarına bakılabilir mülakat tecrübeleri ne sorulduğu hakkında bilgi almak için.
-
Benim de olumlu olmus, daha önce mulakata giren arkadaslardan yardim bekliyoruz
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim. Mülakatta yazılı sınav konuları, 4054 sayılı Kanun, güncel haberlerden sorular geliyor. Her dersten en az bir soru gelebilir. Benim için öyle olmuştu en azından. Mülakat esnasında çok heyecan yapmaz, hitabetinize dikkat ederseniz güzel olur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
İngilizcesi iyi olmayıp mülakata kalan var mı arkadaşlar , keşke hangi bölümden kaç puan aldım görebilsem
-
Kazanan arkadaşlar tebrik ederim, mülakata kaç kişi kalacaktı ilanda bir bilgi göremedim ama 4 katı mı çağırılıyordu?
-
@kalendermeşreb Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için hakkımızda hayırlısı artık.
-
@sedatinho benim iktisatım kötü geçmişti ama hukuk ve ingilizce iyiydi. Sözlü mülakata kaldım
-
Mülakatta ingilizce de oluyor mu arkadaşlar, bilgisi olan var mı
-
@çalışkanşirin benim çok iyi değil hocam, alan derslerim iyi geçmişti ama ingilizceden emin değildim.Mülakata kalmışım.
-
Hayırlı olsun. Kaç kişi kaldı acaba mülakata?
-
Hayırlı olsun kazanan arkadaşları tebrik ederim inşallah mülakat süreci de olumlu geçer. Ben ders ders ne kadar puan aldığımı öğrenmek istiyorum aslında nerden öğrenebilirim bilgisi olan var mı ?
-
@tugceozdmr Cimer