Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Silinmiştir
Moderatör notu;
Haksızlıkları eleştirmek yasaklama nedeni değildir; durduk yere üyelere sataşmak, sürekli saldırgan tutum, başkalarına haksız yere ithamlar ve ağır dozda saçmalamak yasaklama nedenidir.
Herkese iyi günler iyi çalışmalar.
-
@schossow99 yoneticilerin durumunu bilemem de yukaridaki yorumlardan biri icin saldirganlik iceriyor seklinde sikayette bulundum mesela. bu tip yorumlara yaptirimda bulunulmasini normal karsiliyorum. linc kulturu inanilmaz sacma bir boyut aldi
-
@schossow99 geç bile kalınmış.
-
Arkadaşlar bu sınav Ziraat Bankası sınavıyla çakışıyor. Elimizden geldiğince Ziraat bankasını mail yoluyla ve ya arayarak bilgilendirelim ki şansımızı kaybetmiş olmayalım. Ziraat bankasının sitesinden iletişim formu yoluyla mesaj atabilirsiniz.
-
@player Ziraat'in sınavı daha önceden belliydi. Mevcut durumda Rekabet Kurumunun düşünmesi gerekirdi. Kuruma iletseniz daha iyi olabilir. Daha önce aynı durum yaşanmıştı Ziraat olumsuz yanıt vermişti. İnşallah çözülür.
-
İşletme için future ve lider yayınları öneriliyor future sitelerde stokta yok lideri önerir misiniz ? 1 ay da 65 i geçebilir miyiz ? Buradan bir üye arkadaşla konuştuk sağolsun sizinde önerilerinizi almak istedim.
-
Geçmiş mulakatlara katılan dostlar, mulakkatta ingilizce soruluyor mu çeviridir vs.
-
94 ile başvuru yapmayacağım arkadaşlar. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum
-
Ben de 92 ile başvurmayacağım. Öylesine başvurmamak gerekiyor. Sınava gireceklere başarılar.
-
@atlantiss23, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
94 ile başvuru yapmayacağım arkadaşlar. Aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Neden hocam ?
-
Sınavda ingilizce barajı var. İngilizcesi hiç olmadığı halde öylesine gireyim diyen olmaz inşallah.
-
@ayraan İlanda böyle bir şey yazmıyor hocam .Alan bilgisi konularından diye belirtiyor. Siz neye dayanarak baraj var diyorsunuz onu anlamadım.
-
Herkes için yarın arayıp öğrenip buraya yazacağım .
-
bir arkadaşımın atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesi işletme bölümü mezuniyeti bulunuyor. ilanın birinci maddesinde "Rekabet Uzman Yardımcılığı (Genel) kadrosu için; en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya İşletme Mühendisliği ya da Endüstri Mühendisliği bölümlerinden" şeklinde belirtilmiş.
isim olarak sayılan fakültelerden değil de açıköğretim fakültesi olduğu için işletme bölümü mezunu olsa da başvuru yapamaz mı acaba?
konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilirse memnun olurum.
-
@distopia05 Örgün şartı yok başvurabilir.
-
@onuktekin mühendislikler hariç diğerlerinde direkt bölüm isimleri değil de sadece fakülte isimleri sayılmış. buna rağmen sayılan fakülte isimleri arasında "açıköğretim fakültesi" olmadığı halde nasıl sorun çıkmıyor?
-
@distopia05 açık öğretim bir fakülte değil öğrenim şeklidir. Açıktan ve örgün olarak iki türlü öğrenim var. Bu açıdan ilanda bir ayrım yok.
-
Özellikle İngilizcesine güvenen arkadaşların başvurması gereken bir ilan. Kurum YDS arıyor yahut aramıyor, kendi yaptığı sınav kolay ya da zor bunları boş verin. İşin kendisi İngilizce istiyor onun farkında olun.
Başarılar herkese.
-
@gpale hocam sınav klasik olduğu için 2 haftada halledilmesi mümkün değil, 2020 kpss işletmede 28 yapmış birisi olarak söyleyebilirim
İşletmesi iyi olmayan birisinin ziraate girmesi daha mantıklı bence -
@mazlumaday İşin kendinisi ne için ingilizce istiyor acaba